ORKESTRIRAN NAPAD OPOZICIJE! Javili se i štrajkači iz Kolubare: Najavili blokadu, LISTI ZAHTEVA DODALI NOVE!

Autor:

Vesti

17.05.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejterskoj opoziciji koja lešinari na tragedijama koje su Srbiju zavile u crno, poljoprivrednicima koji blokiraju ključne saobraćajnice u gradovima u Srbiji tražeći subvencije koje nijedna svetska ekonomija ne bi mogla da izdrži, pridružili su se i radnici Kolubare, saznaje Republika.

ORKESTRIRAN NAPAD OPOZICIJE! Javili se i štrajkači iz Kolubare: Najavili blokadu, LISTI ZAHTEVA DODALI NOVE!

Foto: Republika.rs

Time su se još jednom obistinile tvrdnje da je reč o čisto političkim protestima koji imaju za cilj slabljenje snage i ugleda koju vladajuća većina u Srbiji uživa u narodu.

Kako je saopšteno, radno telo radnika površinskog kopa "Kolubara", "Jedinstvo Kolubara", najavilo je za danas u 17 časova blokadu magistralnog puta u Lazarevcu.

Da je reč o koordinisanoj akciji opozicije jasno je i na osnovu zahteva koji su štrajkači istakli a među kojima je i zahtev da se poništi transformacija Elektroprivrede Srbije (EPS) iz javnog preduzeća u akcionarsko društvo.

Republika

Foto: Tanjug

 

Kao po šablonu, na listu je dodat i zahtev da ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović podnese ostavku na mesto člana Skupštine EPS-a i na ministarsku funkciju.

Imaju sve navedeno na umu jasno je da je reč o dobro osmišljenoj i koordinisanoj akciji opozicije koja bi bez izbora da se vrati na vlast i nastavi sa pljačkom i uništavanjem Srbije, baš kao što je to radila do 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (81)

Loading
Dušan

17.05.2023 13:33

Bolesnici čine sve kako bi destabilizovali Srbiju

Aleksandra

17.05.2023 13:34

Ne znam zista dokle će opozicija da pravi sranja . Zista nemaju svoj posao već da laju i samo lažiraju bar da uspevaju s time . Ali džaba kada ne narod uz Vučica jer je pravedan prema Srbiju i narodu .

Miloš

17.05.2023 13:34

Kao pečurke, sad će svi sa platnog spiska pokrenuti napade na predsednika i SNS

Neda

17.05.2023 13:35

Strašno kakav težak trenutak za Srbiju koristi opozicija