PREVARILI BI, IZDALI I PRODALI NAROD I SRBIJU SAMO DA SE DOČEPAJU VLASTI: Petronijevićev žestok odgovor na udare opozicije

Autor:

Vesti

28.02.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Petronijević član glavnog odbora Srpske Napredne Stranke odgovorio je na neprekidne napade opozicije ne lidera Srbije, koji su se naročito intezivirali tokom proteklih dana.

PREVARILI BI, IZDALI I PRODALI NAROD I SRBIJU SAMO DA SE DOČEPAJU VLASTI: Petronijevićev žestok odgovor na udare opozicije

Foto: BEOINFO

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Gospodine Predsedniče, usud je Vaš, da predvodite generaciju, kojoj je zapalo da rešava sve ono što nam kroz trajanje, na ovoj balkanskoj vetrometini, preci ostaviše. Taj dug vekova, dopade vama da ga rešite i Srbiji budućnosti vratite.

Uz taj vekovni teret, dobili ste i one što se opozicijom zovu. Polazeći od sebe, znaju oni šta bi, da su na vašem mestu, radili. Prevarili, Izdali, prodali... narod, zemlju, Srbiju, Boga, oca, majku, sebe...samo da se vlasti dočepaju. Srbiju rasparčaju, državu rasture, kao što su je već jednom raščerupali i do propasti doveli.

Neću ih imenovati, jer oni takvi nikakvi, ni prezira nisu dostojni,a kamoli slova istorije našeg naroda. Naroda koji je svoju istoriju, čašću i krvlju pisao. Naroda, koji je vas izabrao, uz vas stao, kao i oni, čiji smo potomci, koji su uz Miloša u Takovu stali.

Kao prvog dana, kada ste nas, mladost Srbije, pozvali da zemlju iz žutog pepela dižemo i obnovimo. Uz vas smo tada, kao jedan stali. Ponosni, kao i oni div junaci, koji uz Vojvodu Mišića, na Ceru i Kolubari staše i ostaše. Tako i danas, tu smo kao jedan u odbrani Srbije.

Možda se nekome učini da nas je ostalo malo u tom stroju, ali sa Vama na čelu, ima nas dovoljno za pobedu Srbije. NEMA PREDAJE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mira

28.02.2023 18:28

Mi ne damo našu Srbiju. Naš predsednik je odgovorno brani od onih koji je žele uništiti.

Kica

28.02.2023 18:52

Opozicija misli da svojim nesnosnim lazima i uvredama može da dodje na vlast.

Klara

28.02.2023 18:52

Ljudi moji ma nisu to udari opozicije, to je obicno koprcanje! Sa cime olos da udari na Vucica? Lazima? Neka on vodi nasu borbu, a opozicija je raskrinkana odavno!