CILJ LAŽNIH EKOLOGA JE DA SRUŠE ALEKSANDRA VUČIĆA! Saša Milovanović o pozadini protesta Ćute i kompanije i ko iza njih stoji!

Autor:

Vesti

12.12.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović kaže da je cilj protesta koji sprovode takozvani lažni ekolozi da se svrgne Aleksandar Vučić i da oni nemaju nikakve veze ni sa kompanijom Rio Tintom, ni sa brigom oko zaštite životne sredine.

CILJ LAŽNIH EKOLOGA JE DA SRUŠE ALEKSANDRA VUČIĆA! Saša Milovanović o pozadini protesta Ćute i kompanije i ko iza njih stoji!

Foto: Printskrin

- Ta takozvana ekološka agenda nije ništa drugo nego instrument za pritiske. Jer, kada predsednik Aleksandar Vučić uzađe u susret njihovim zahtevima, ne zbog ulice, nego zbog ljudi, onda se pojavi jedan Ćuta (Aleksandar Jovanović p.a), da se razumemo, on dela u ime Dragana Đilasa, i doda neki novi zahtev - kaže Saša Milovanović i dodaje:

- Tako će biti, očigledno i ubudućnosti, dok se ne dođe i do krajnjeg, a to je da Dragan Đilas preuzme vlast. Poenta je da se ovde zamlaćuje narod i u ime nekih ekoloških ciljeva se zapravo krije činjenica da protesti se organizuju da bi se srušio Vučić. Nikom normalnom ne smeta borba za ekologiju, ko ne želi čist vazduh ili vodu, i ako nešto smeta, sve treba da se reši u dogovoru sa narodom, a ne sa nekim kome ona nije ni kraj pameti - rekao je Milovanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Snezana

12.12.2021 08:28

Ćuta će zanemeti posle izbora , hahaha

Zoran

12.12.2021 08:30

Jasan je cilj, ali treba da i njima bude jasno da se vlast ne otima na ulici, već se dobija voljom gradjana na izborima. A opoziciju svakako narod ne želi.

Tanja

12.12.2021 08:31

Lažni ekolozi su ovog vikenda pokazali pravo lice... Ekologija je njima zadnja rupa na svirali

Miki

12.12.2021 08:37

Definitivno pokušavaju i spolja da ruše Aleksandra Vučića,a naši plaćenici i izdajnici jedva čekaju.