ŠUTANOVAC: Ako ja progovorim posle 14 godina ćutanja, svašta ćete saznati o Ponošu!

Autor:

Vesti

03.11.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane i bivši predsednik Demokratske stranke, poručio je danas da će, ukoliko on progovori posle 14 godina ćutanja, javnost svašta saznati o potpredsedniku Narodne stranke Zdravku Ponošu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Dragan Šutanovac i Zdravko Ponoš

 

Naime, Šutanovac je ušao u raspravu o Ponošu na Tviteru sa politikologom Mladenom Mrdaljem, koji je istakao da je Tadić “šutnuo” Ponoša nakon što je ovaj kritikovao Šutanovca.

 Ako bi jedna od glavnih poruka u kampanji bila da je Ponoš bio žrtva partokratije koju je tada oličavala DS kroz Tadića i Šutanovca. Ponoš je principijalno prozvao Šutanovca za loše upravljanje sistemom odbrane i umesto skupštinske rasprave  - Tadić je šutnuo Ponoša – napisao je Mrdalj.

Šutanovac je potom istakao da je 14 godina ćutao o sukobu sa Ponošem i poručio Mrdalju da “ne lupeta”.

Mladene, možda bi bilo bolje da ne lupetaš, jer sam 14 godina ćutao na temu sukoba sa Ponošem, a veruj mi da još uvek imam svoj govor sa Saveta za nacionalnu bezbednost koji bi mnogo toga razotkrio. Ako on čovek ne priča o tome, a vidim da si opet plaćen da radiš kampanju, onda ćuti – napisao je Šutanovac.

Foto: Tviter/printscreen

Prepiska na Tviteru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pedja

04.11.2021 03:31

Majko mila ko bi sve trebao biti u zatvoru!