TAJKUN MIŠKOVIĆ SE DOČEPAO I SAVA CENTRA!

Autor: politika.rs

Vesti

03.04.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Miroslava Miškovića "Delta holding" izabrana je na tenderu za javno-privatno partnerstvo za upravljanje Sava centrom.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Miroslav Mišković

Zdanje će zadržati svoj trenutni oblik, a najveći zahvati biće na tehničkoj modernizaciji. U borbi bez protivnika, u prvoj fazi tendera za javno-privatno partnerstvo za upravljanje Sava centrom, pobedila je kompanija "Delta holding".

Firma Miroslava Miškovića, jedina zainteresovana i prijavljena, kao kvalifikovani partner izborila je učešće u drugoj fazi postupka koja će je gotovo sigurno odvesti i do cilja - 49 odsto vlasništva nad kongresnim centrom i ortakluka sa gradom.

- Svi dalji koraci u postupku zavise od procedure koju vodi grad i koju ćemo mi u potpunosti poštovati. Sarađivaćemo sa njima i otpočeti renoviranje u što kraćem roku da Sava centru vratimo sjaj koji zaslužuje - poručuju iz "Delte".

Na njima je da do 20. juna dostave ponudu sa pratećom dokumentacijom u kojoj će navesti koliko novca misle da ulože i izneti svoj biznis plan za period od 10 godina i plan rekonstrukcije. Gradu onda ostaje još mesec dana da odluči da li će mu "Delta" postati partner sa kojim će potpisati ugovor o osnivanju zajedničkog privrednog društva radi rekonstrukcije i upravljanja kongresnim centrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading