OVIH 16 PROIZVODA OD DANAS JEFTINIJE! Ulje, brašno i crni luk imaće oznaku "bolja cena"!

Autor:

Vesti

20.09.2023

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U maloprodajnim trgovinskim lancima od danas će biti snižena cena za još 16 novih katergorija proizvoda, u okviru akcije "Bolja cena - cena za narod".

OVIH 16 PROIZVODA OD DANAS JEFTINIJE! Ulje, brašno i crni luk imaće oznaku "bolja cena"!

Foto: Shutterstock

To su: brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun. 

Akcija traje do 31. decembra, a proizvodi koji su deo nje u prodavnicama su jasno označeni znakom "Bolja cena" kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe.

Ova akcija važi u više od 2.500 prodavnica na celoj teritoriji Srbije.

Ministarstvo trgovine saopštilo je ranije da je akcija "Bolja cena-cena za narod", zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i da je njen osnovni cilj da zaštiti standard građana i pomogne im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda.

Naglasili su i da će se svaka potencijalna preprodaja proizvoda oštro sankcionisati.

Akcija "Bolja cena - cena za narod", počela je 13. septembra i do 31. decembra 2023. do kada će trajati na konstantnom režimu "akcije" biće  36 kategorija proizvoda:

To su: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet-papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša, brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading