OMILJENA APLIKACIJA ZA POMOĆ VOZAČIMA PRESTAJE SA RADOM! Srbi je obožavali, ali je suspendovana! EVO I ZAŠTO!

Autor:

Vesti

19.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje, saopštili su iz kompanije.

OMILJENA APLIKACIJA ZA POMOĆ VOZAČIMA PRESTAJE SA RADOM! Srbi je obožavali, ali je suspendovana! EVO I ZAŠTO!

Foto: pixabay.com

Aplikacija koja je decenijama bila omiljena među Srbima tokom letovanja u Grčkoj, Vozzi, prestaje sa radom. 

Poslednjih nekoliko dana, društvene mreže su bile preplavljene žalbama na rad Vozzi aplikacije. Korisnici su izražavali nezadovoljstvo zbog problema sa aplikacijom, što je podstaklo spekulacije o mogućem prestanku njenog funkcionisanja, piše Mondo.

Danas tokom dana, na sajtu Vozzi aplikacije se pojavilo zvanično saopštenje koje je potvrdilo sumnje korisnika. U saopštenju se ističe da aplikacija prestaje sa radom i da je suspendovana.

Kažu da je ovo rezultat teške borbe za opstanak na domaćem tržištu, kao i nemogućnosti suočavanja sa zloupotrebama koje su prisutne u poslu pomoći na putu. Takođe, ističe se da region nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje, što je dodatno otežalo održavanje aplikacije.

- Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana.

- Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku. Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje. Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena - navodi se u saopštenju.


Ova vest je posebno zabrinula srpske državljane koji često letuju u Grčkoj, jer su se oslanjali na Vozzi aplikaciju kao pouzdanog partnera tokom putovanja. Nedostatak alternativnih rešenja za pružanje pomoći na putu dodatno otežava situaciju, ostavljajući korisnike u nedoumici kako da obezbede sigurnost i podršku tokom svog boravka u inostranstvu.
 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading