DETE POVREDILO OKO, A ONDA SE POJAVIO ON! Jedna majka uputila javnu zahvalnost kapetanu srpske policije!

Autor:

Vesti

11.02.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je rekla da je zahvaljujući ovom policajcu, njeno dete i zbrinuto veoma brzo.

DETE POVREDILO OKO, A ONDA SE POJAVIO ON! Jedna majka uputila javnu zahvalnost kapetanu srpske policije!

Foto: shutterstock, mup

Pre dva dana na popularnom beogradskom kupalištu Ada Ciganlija dogodio se nezgodan incident koji je završio povredom oka devetogodišnjeg deteta.

 

 

Međutim, zahvaljujući brzoj reakciji kapetana policije Bojana Jovanovića, dete je brzo i bezbedno stiglo do očne klinike u Pasterovoj ulici.

Na zvaničnom Instagram profilu MUP-a Srbije, objavljena je izjava zahvalnosti majke povređenog deteta, Miroslave Nikolić. Ona ističe da je kapetan policije Bojan Jovanović bez oklevanja, kroz gužvu, ispred njenog vozila, sproveo nju i njeno povređeno dete od Ade Ciganlije do očne klinike. 

- Želim javno da se zahvalim kapetanu policije Bojanu Jovanoviću koji je bez oklevanja dana 09.02.2024 oko 15:45 časova pod rotacijom ispred mog vozila kroz ogromnu gužvu, sproveo mene i moje dete od 9 godina koje je imalo povredu oka, od Ade Ciganlije do očne klinike u Pasterovoj - napisla je majka koja se potpisala kao Miroslava Nikolić.

Ona je rekla da je zahvaljujući ovom policajcu, njeno dete i zbrinuto veoma brzo.

- Zahvaljujući njemu, moje dete je bilo zbrinuto u rekordnom roku, a ja sam se još jednom uverila da se svaka majka treba osećati sigurnom jer i u najstresnijoj situaciji može zatražiti i dobiti pomoć naše policije. Još jednom hvala našoj policiji - napisala je ona.

Lep gest majke povređenog deteta, ali još lepši potez policajca.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading