ZLATIBORCU PREKIPELO PONAŠANJE KOMŠIJA, PA IM OKAČIO PORUKU! Kad je usledio odgovor, NIJE MU BILO DOBRO! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.02.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zgradama neretko dolazi do sukoba komšija, a sada je jedna prepirka završila na društvenim mrežama.

ZLATIBORCU PREKIPELO PONAŠANJE KOMŠIJA, PA IM OKAČIO PORUKU! Kad je usledio odgovor, NIJE MU BILO DOBRO! (FOTO)

Foto: shutterstock, ST/V. LUKIĆ

Na najpopularnijoj planinskoj destinaciji, Zlatibor, nedavno se dogodio incident koji je izazvao dosta pažnje javnosti.

Naime, neko od stanara zgrade ostavio je ceduljicu kojom je izrazio nezadovoljstvo zbog mirisa luka koji se širio ulazom zgrade.

Poruka koja je izazvala polemiku

U poruci ispisanoj hemijskom olovkom, stanar je zamolio svoje komšije da preduzmu određene korake prilikom prženja luka kako bi sprečili neprijatan miris da se širi celom zgradom.

Foto: Printscreen/TikTok

Komšijina poruka

- Molimo goste ili stanare koji prže luk da uključe aspirator ili otvore prozor. Ceo ulaz smrdi, od prvog do trećeg sprata. Hvala - stajalo je u poruci koja je izazvala polemiku.

Odgovor koji je izazvao reakcije

Uskoro nakon toga, na istom papiru se pojavio i odgovor koji je izazvao još veću pažnju javnosti, a sigurno i komšije koji je zalepio poruku.

- A kad vam miriše na pečenje ili sarmu tad je dobro?!? - glasio je direktan odgovor na prethodnu poruku, čime je polemika dobila novi obrt.

Reakcije na društvenim mrežama

Ova prepiska brzo se proširila na društvenim mrežama, a komentari ispod objave samo su se nizali. Jedan od komentara bio je:

- Dobro su im odgovorili - dok su se i drugi korisnici mreže pridružili diskusiji izražavajući svoje mišljenje o celom događaju.

Neprijatni mirisi i sukobi između komšija nisu retkost, ali ovakav javni sukob zbog mirisa luka definitivno je izazvao pažnju javnosti. Ostaje da se vidi da li će ova situacija dobiti neki epilog ili će ostati samo kao zanimljiva anegdota sa Zlatibora koja će se prepričavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Svašta

10.02.2024 15:27

Glup odgovor. Lepo ih je zamolio da uključe aspirator, umesto da otvore ulazna vrata, kada kuvaju luk. Nije bilo teško, alj mi ne bismo bili mi, da ne baksuziramo.