BITNA VEST ZA PENZIONERE! Oktobarska isplata uvećana za 5 odsto, evo KAD kreće!

Autor:

Vesti

30.10.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplata oktobarskih penzija za penzionere zaposlene kategorije će se vršiti putem tekućih računa.

BITNA VEST ZA PENZIONERE! Oktobarska isplata uvećana za 5 odsto, evo KAD kreće!

Foto: shutterstock

Penzionerima samostalnih delatnosti oktobarska penzija biće isplaćene 2. novembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata oktobarskih penzija biće 4. novembra na tekuće račune, a od 6. novembra počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta, prenosi Pink.

Foto: Shutterstock

Novac

Isplata oktobarskih penzija za penzionere zaposlene kategorije će se vršiti putem tekućih računa, zakazana je za 10. novembar, dok će od 13. novembra početi isplata na kućne adrese i šaltere isporučnih pošta.

Penzioneri Fonda PIO sa prebivalištem u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ takođe mogu očekivati isplatu svojih penzija od 10. novembra 2023. godine. Važno je napomenuti da su sve penzije za ovaj mesec povećane za 5,5 odsto, što podsećamo sve korisnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading