VIŠE OD POLOVINE ZAHTEVA STIGLO IZ JEDNOG GRADA! Završeno prijavljivanje nelegalnih objekata za priključak na struju, vodu i gas! SAD SVE ZAVISI OD NJIH!

Autor:

Vesti

21.10.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je na nama da izvršimo pritisak na javna preduzeća da izvrše priključenje onih koji su dobili pravo na to, rekao je ministar Vesić

VIŠE OD POLOVINE ZAHTEVA STIGLO IZ JEDNOG GRADA! Završeno prijavljivanje nelegalnih objekata za priključak na struju, vodu i gas! SAD SVE ZAVISI OD NJIH!

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Za mesec dana, koliko je trajala prijava, za priključenje na komunalnu infrastrukturu, prijavilo se gotovo 54.674 građanki i građana koji žive u nelegalnim objektima, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

O je objasnio da su građani koji žive u nelegalnim objektima mogli da se prijave za priključenje na struju, vodu, gas, grejanje ili kanalizaciju od 15. septembra do 15. oktobra.

- Prijava je završena, a stigle su 54.674 prijave. Od toga je oko 24.000 prijava na nivou Srbije, a oko 30.000 samo u Beorgadu - istakao je Vesić.

On napominje da će za priključak velikog broja prijavljenih građana biti potrebna i pomoć lokalnih samouprava.

- Sada je na nama da izvršimo pritisak na javna preduzeća da izvrše priključenje onih koji su dobili pravo na to - rekao je ministar Vesić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nije bas fer

21.10.2023 17:41

Sta cemo sa legalizovanim objektima imam pravo na struju a na vodu ne, poslao sam izjavu overenu u Ambasadi posto ne zivim u Srbiji jos i stiglo je kasno nedelju dana posle oko 20 og. Tako da nisam mogoa da iskoristim ovu priliku i sta sada za koju godinu dolazim u penziju i kako za vodu. Placam porez za objekat vec vise godina kako je to komplikovano toliko samo nesto fali i nikada kraja. Da li ce imati neki drugi rok...!?