OVAKO ĆE IZGLEDATI ZELENE STANICE NA SRPSKIM AUTO-PUTEVIMA! Raspisan tender! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.10.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanice i sva oprema su odmah vlasništvo JP "Putevi Srbije”, a finansijer upravlja njima dok ne isplati svoju investiciju plaćajući zakup JP „Putevi Srbije”, objasnio je on i dodao:

OVAKO ĆE IZGLEDATI ZELENE STANICE NA SRPSKIM AUTO-PUTEVIMA! Raspisan tender! (FOTO)

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Javni poziv za izbor partnera koji će finasirati postavljanje 16 "zelenih stanica" na postojećim auto-putevima u Srbiji, raspisan je danas, izjavio je ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture (MGSI) Goran Vesić.

Sastavni deo tenderske dokumentacije za šesnaest zelenih stanica na srpskim auto-putevima je idejno rešenje o izgledu buduće zelene stanice - istakao je Vesić i objavio slike na Fejsbuku kako bi one trebalo da izgledaju.

- Kompanija koja dobije na tenderu gradiće stanice prema ovom idejnom rešenju. Stanice i sva oprema su odmah vlasništvo JP „Putevi Srbije”, a finansijer upravlja njima dok ne isplati svoju investiciju plaćajući zakup JP „Putevi Srbije - objasnio je on i dodao:

- Na ovim stanicama kompanija koja pobedi na tenderu može da postavi najmanje 80, a najviše 320 punjača za električne automobile od kojih svaki punjač mora da ima dva ulaza za punjenje.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading