"NE BRINI, SNIMA SE ZA DOBRO SVIH NAS"! Policija od 1. septembra koristi kamere za uniforme prilikom kontrole saobraćaja

Autor:

Vesti

05.09.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj nam je da upotrebom kamera za uniforme dodatno povećamo transparentnost rada saobraćajne policije i doprinesemo većoj bezbednosti, kažu u MUP.

"NE BRINI, SNIMA SE ZA DOBRO SVIH NAS"! Policija od 1. septembra koristi kamere za uniforme prilikom kontrole saobraćaja

Foto: MUP Srbije

MUP Srbije objavio je da od 1. septembra, kao što su i najavili, njihovi pripadnici koji rade u sektoru saobraćaja i koji kontrolišu stanje na našim drumovima koriste kamere za uniforme i tako u svakom trenutku može da se prati njihov rad na terenu.

Ovim povodom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministrarstva unutrašnjih polova Srbije može se videti kratki video-zapis u kome objašnjavaju kako funkcioniše njihov novi sistem rada.

 

 

- Od 1. septembra saobraćajna policija prilikom kontrole saobraćaja presretačima i na deonici auto - puta na teritoriji Beograda koristi kamere za uniforme. Cilj nam je da upotrebom kamera za uniforme dodatno povećamo transparentnost rada saobraćajne policije i doprinesemo većoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kao i policijskih službenika. Ne brini, snima se za dobro svih nas! - navodi se u opisu video.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading