DEVOJČICA POZVALA BAKU! Porodica iz Jagodine koja je nestala na putu za Grčku ŽIVA I ZDRAVA - evo zašto se NISU JAVLJALI!

Autor:

Vesti

09.08.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javila se porodica iz Grčke!

DEVOJČICA POZVALA BAKU! Porodica iz Jagodine koja je nestala na putu za Grčku ŽIVA I ZDRAVA - evo zašto se NISU JAVLJALI!

Foto: Društvene mreže

Kako je potvrdila Aleksandrova sestra, oni nisu imali internet i bezbedni su, prenose beogradski mediji

Dobre vesti stižu u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine koja je putovala ka Grčkoj. Prema najnovijim informacijama, porodica je dobro i devojčica iz porodice se javila da je sve u redu. Nažalost, roditelji se još nisu čuli sa svojim roditeljima, ali informacija da su pronađeni i da su dobro donosi olakšanje svima koji su bili zabrinuti zbog njihovog nestanka.

- Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj. Kada se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije - naveo je u grupi Grčka Info Cipe Mile koji je u konaktu sa članovima porodice.

Član grupe Grčka Info Cipe Mile, koji je u kontaktu sa članovima porodice, potvrdio je da se devojčica javila i da je rekla da nisu imali pristup internetu. Ova informacija je takođe prijavljena i grčkoj policiji. Porodica se trenutno nalazi u mestu Limenarija.

Ove vesti su svakako olakšavajuće i nadamo se da će se porodica uskoro ponovo okupiti i sigurno stići na svoj cilj.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading