PORODICA IZ JAGODINE JE ŽIVA I ZDRAVA! Dok ih je cela Srbija tražila, oni uveliko letovali na Tasosu! EVO ŠTA SE DOGODILO!

Autor:

Vesti

08.08.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smeštaj. Zbog cele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima.

PORODICA IZ JAGODINE JE ŽIVA I ZDRAVA! Dok ih je cela Srbija tražila, oni uveliko letovali na Tasosu! EVO ŠTA SE DOGODILO!

Foto: Društvene mreže

Sestra i prijatelji porodice iz Jagodine, koja je pre 2 dana nestala u Grčkoj kada se uputila na Tasos, objavila je apele da se jave svi koji imaju informacije o njima.

Međutim, po nezvaničnim saznanjima Kurira, porodica se nalazi u Grčkoj, na Tasosu, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji.

- Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smeštaj. Zbog cele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima. Majka nestalog Aleksandra je u strahu, pa je zvala rođake da pokrenu potragu. Imamo samo informaciju da su dobro, ali ne znamo gde se tačno na Tasosu nalaze - kaže odlično obavešteni izvor Kurira.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, sa dvoje maloletne dece, pošli su iz Jagodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

Podsetmo, bračni par iz Jagodine je krenulo sa dve ćerkice na more u Grčku sa namerom da smeštaj nađu na licu mesta, navodi se u informacijama do koji se može doći na društvenim mrežama.

Sestra nestalog Aleksandra napisala je u jednom od komentara na vest o nestanku, da je njen brat na sebi navodno imao sivu majicu i crne farmerice, dok je Snežana nosila zelenu majicu i haljinu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja

09.08.2023 17:00

Pa to je jako neozbiljno!Jako! Ja koja ih ne poznajem sam se potresla.Gde ce im pamet dvaistraumiraju tako svoje najbliže?!