NI TRAGA NI GLASA! POSLEDNJI PUT SU SE OGLASILI IZ PREŠEVA, VERUJE SE DA SU PREŠLI OBE GRANICE! Ovo je sve što se zna o nestaloj porodici u Grčkoj - sa dve ĆERKICE krenuli ka Tasosu!

Autor:

Vesti

09.08.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demantovana je informacija da su se već javili da su dobro.

NI TRAGA NI GLASA! POSLEDNJI PUT SU SE OGLASILI IZ PREŠEVA, VERUJE SE DA SU PREŠLI OBE GRANICE! Ovo je sve što se zna o nestaloj porodici u Grčkoj - sa dve ĆERKICE krenuli ka Tasosu!

Foto: Društvene mreže

Misteriozni slučaj Aleksandra Joksimovića i Snežane Stamenković iz Jagodine, koji su nestali u Grčkoj nakon što su se u nedelju uveče sa dve ćerkice uputili ka grčkom ostrvu Tasos, sinoć je dobio bizaran zaplet: pojedini beogradski mediji su objavili da je jagodinska porodica "dobro, samo je nepoznato gde" i da "samo nisu stigli da se jave rodbini".

Nestanak porodice iz Jagodine izazvao je zabrinutost i nagađanja, a informacije o njihovom stanju su se pojavljivale i na društvenim mrežama. Grčki mediji su takođe preneli vest o njihovom nestanku.

Na fejsbuk stranici Live from Greece, objavljeno je da bi se izbegla nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, te su pružene jedine proverene informacije. U objavi se ističe da ostaje nada da su dobro i da su se možda privremeno negde smestili tokom jučerašnjeg dana, ali da možda nisu imali pristup internetu da bi se javili.

Takođe, demantovana je informacija da su se već javili da su dobro, iako se svi nadaju da će to uskoro uslediti.

- Ostaje da se nadamo da su dobro i da su se negde smestili u toku jučerašnjeg dana, ali da nisu imali internet da se jave. Nije tačna informacija da su se javili da su dobro, iako svi mi verujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana - napisano je u toj objavi.

Najvažnije činjenice o nestanku porodice iz Jagodine

Kada su krenuli put Grčke?

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine krenuli su sa dve ćerkice na odmor u nedelju uveče, 6. avgusta.

Kako su bili obučeni?

Aleksandar je na sebi imao sivu majicu i crne farmerke, a Snežana zelenu majicu i haljinu.

Koja kola su vozili?

"Opel korsu" crne boje, registarskih tablica JA-013-PZ

Gde su krenuli?

Prema objavi sestre nestalog Aleksandra, jagodinska porodica uputila se na Tasos, gde su planirali da nađu smeštaj.

Da li su prešli granicu?

Veruje se da su prešli obe granice, i srpsko-makedonsku i makedonsku-grčku.

Prema objavi sestre nestalog Aleksandra, granicu sa Makedonijom su prešli najverovatnije nešto posle 22 sata 6. avgusta, a grčku granicu 7. avgusta u 00.30 sati.

Kada su se poslednji put javili porodici?

Kako je navela sestra nestalog Aleksandra, poslednji poziv koji su uputili najbližima usledio je oko 22.30 sati u nedelju, kada su bili kod Preševa, blizu granice s Makedonijom.

Imaju li mobilne telefone?

Imaju, ali se iz zasad nepoznatih razloga se ne može stupiti u kontakt sa njima. Roditelji pokušavaju da ih pozovu, ali telefoni su ugašeni.

Kako možete da pomognete

Molba za pomoć i objave podrške šire se društvenim mrežama. Srbi koji su sada na letovanju u Grčkoj ponudili su se da pomognu rođacima nestale porodice.

Ako ste videli Aleksandra, Snežanu i njihove dve ćerke, ili znate bilo koju informaciju o njihovom nestanku molimo vas da javite policiji.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading