I OPET IM SE ISPLATI! U ovom GRADU U SRBIJI kolači su samo 80 dinara, a kugla sladoleda svega 30 dinara!

Autor:

Vesti

08.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cena kugle sladoleda godinama je u ovom srpskom gradu bila 10 dinara, tokom pandemije korona virusa podigli su na 20 dinara, a danas za jednu kuglu sladoleda morate da izvojite između 30 i 40 dinara, što je i dalje baš jeftino.

I OPET IM SE ISPLATI! U ovom GRADU U SRBIJI kolači su samo 80 dinara, a kugla sladoleda svega 30 dinara!

Foto: Pixabay

Najjeftiniji sladoled je godinama unazad u Pirotu, te stanovnici ovog kraja poslasticu biraju isključivo po ukusu, jer je za svačiji džep.

Cena kugle sladoleda godinama je bila 10 dinara, tokom pandemije korona virusa podigli su na 20 dinara, a danas za jednu kuglu sladoleda morate da izvojite između 30 i 40 dinara, što je i dalje baš jeftino.

Poređenja radi, kuglu sladoleda u Beogradu ne možete da nađete ispod 100 dinara, a u Negotinu ona košta 120 dinara. U Beloj Palanci je, takođe, nešto jeftinija i košta 50 dinara.

Pored sladoleda, u Pirotu je i cena kolača baš povoljna.

- Tulumbe, baklave, urmašice, krempite, su po 80 dinara. Dok su torte, čizkejk i ti neki moderniji kolači po 160 dinara. Moram da kažem da ukusniji čizkejk nisam jela u životu. Svi su odlični, baš, baš ukusni - kaže Jelena.

Ona kaže da je dva kolača i jedan čizkejk platila je 320 dinara, dok bi u Beogradu, primera radi, ovo platila najmanje 1.200 dinara.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading