JEZIV PRIZOR IZ SUBOTICE, ULICE PREPLAVLJENE VODOM! Automobili se jedva miču, nevreme napravilo haos Vojvođanima!(VIDEO)

Autor:

Vesti

30.07.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po snimcima koji se šire društvenim mrežama, prvi grad na udaru bio je Subotica.

JEZIV PRIZOR IZ SUBOTICE, ULICE PREPLAVLJENE VODOM! Automobili se jedva miču, nevreme napravilo haos Vojvođanima!(VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Republički hidrometeorološki zavod Srbije nekoliko puta upozorio je na nepogodekoje nam stižu danas. Kako su naveli, pljuskovi sa grmljavinom i jakim vetrom prvo će zahvatiti područje severne Bačke i severnog Banata, kao i u Sremu i Podrinju očekuje se pojava pljuskova sa grmljavinom i jakim vetrom u zoni pljuska, a lokalno je moguća i pojava grada i sugradice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sudeći po snimcima koji se šire društvenim mrežama, prvi grad na udaru bio je Subotica. Kako se vidi na videu objavljenom na stranici 192.rs, čitave ulice su pod vodom, a automobili se teško kreću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na snimku je primetno da kiša još uvek pada, a voda koja se nakupila na trotoaru deluje kao rečna bujica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, RHMZ je izdao upozorenje n pljuskove i grmljavinu koji se sredinom dana očekuju na severu Vojvodine, a od poslepodneva i u ostalim krajevima, lokalno će biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom.

Veća količina padavina - 20 do 40 mm, lokalno i više, prognozira se u toku večeri, pre svega u zapadnoj Srbiji, a zatim i u regionu Šumadije, Pomoravlja i oblasti oko Zapadne Morave, sa tendencijom premeštanja padavinske zone u prvom delu noći dalje na istok i jugoistok, naveo je RHMZ.

Kako je najavio meteorolog portala Telegraf.rs Đorše Đurić, nakon Vojvodine, najveća opasnost od grmljavinskih oluja i nepogoda očekuje se posle podne i pred kraj dana i tokom večeri i to u zapadnim i centralnim predelima Srbije, na području Šumadije, Pomovalja, Podunavlja, Braničevskog, Raškog i Rasinskog okruga, kao i na širem podruju Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading