SRBIJO, HITNO UPOZORENJE! Grmljavinski sistemi se formirali iznad OVOG GRADA - oluja koja je opustošila region stigla u Srbiju!

Autor:

Vesti

20.07.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju će prema najavama meteorologa pogoditi nova oluja.

SRBIJO, HITNO UPOZORENJE! Grmljavinski sistemi se formirali iznad OVOG GRADA - oluja koja je opustošila region stigla u Srbiju!

Foto: Shutterstock, wikipedia

U ovom trenutku iznad područja Zapadne Srbije formirao se grmljavinski sistem koji se u zapadnoj i severozapadnoj visinskoj struiji premešta prema centralnom delu zemlje.

Ovaj sistem doneće delovima centralne i zapadne Srbije pljuskove sa grmljavinom i tek lokalno krtakotrajne grmljavinske nepogode.

Na udaru ovog sistema naćiće se šire područje Čačka i okoline Kragujevca, dok se u ostlim delovima Srbije zadržava suvo, vedo i toplo vreme.

Podsetimo, prvo je javljeno da se u Sloveniji prilično jaka olujna ćelija kreće nad severoistočnim delom zemlje, šireći grad. Istovremeno, u Austriji su se formirale nove oluje, koje su prešle u severoistočnu Sloveniju, a zatim u Hrvatsku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading