ZA ŠEST MESECI OSTALA BEZ SINA I UNUKE! Tužna sudbina bake sa Golije: MOJA DECA SADA TRUNU

Autor:

Vesti

15.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova starica živi na Goliji, a ovo je prva zima koju će dočekati sama u surovim uslovima, budući da je ostala bez najbližih.

ZA ŠEST MESECI OSTALA BEZ SINA I UNUKE! Tužna sudbina bake sa Golije: MOJA DECA SADA TRUNU

Foto: Printscreen Youtube/Kurir

- Teško mi je nisam navikla, imala sam svoju decu, pa su me viđala, pa me pomagala, al sada mi je teško da dosađujem drugima. Sada moja deca trunu... - rekla je baka sa Golije, koju je posetila Gorska služba spašavanja, sa paketima punim hrane i osnovnih potrepština. 

Baka je sa suzama u očima primila dobročinitelje koji nisu dozvolili da ove zime ostane napuštena i sama od svih, iako živi na nepristupačnom terenu, gde kad zaveje sneg, skoro pa nema prolaza.

Baka je za samo pola godine ostala bez sina i unuke. 

- Koje moje crno dobro, kako mogu da budem dobro... Odoše mi jedini sin i unuka. Opet bih se borila, bila bih... Da nije toga... Ovako sam ostala sama, kao očajnik. Selo kao selo, neko otišao, nema naroda... - govorila je ona dok su pripadnici GSS-a ulazili u kuću.

U trošnoj kući su stari drveni prozori vezani za okno kanapom, a kada stigne prava zima, ovoj starici je u kući teško podnošljivo.

- To mi je problem zimi, hladno je. Noge stavim u rernu pa se grejem. Šta ću - rekla je starica.

Videvši u kakvim uslovima živi, pripadnici GSS-a su obećali baki da će joj pomoći oko zdravstvene knjižice, lekova, pa i oko samih uslova života.

Starica je ispraćajući pripadnike Gorske službe, gutala suze na kućnom pragu, još jednom rekavši ono što je najviše boli.

- Za pola godine odoše oboje, oni su mi dolazili, donosili... Sad ih nema, sad sam ko očajnik. Hvala vam, nek vas sreća prati... - plačnim glasom je rekla baka, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading