Millennium Team dobitnik nagrade Oskar kvaliteta u dve kategorije

Autor:

Vesti

10.11.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Millennium Team dobitnik je godišnje nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta za 2022. godinu" koju dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede.

Millennium Team dobitnik nagrade Oskar kvaliteta u dve kategorije

Foto: Milenijum tim

Godišnje nagrade uručene su 28. put u okviru tradicionalnog 31. Foruma kvaliteta i poslovne izvrsnosti. Priznanje Millennium Team-u dodeljeno je u čak dve kategorije: za procese i tehnologije i za rezultate poslovanja.

Republika

Foto: Milenijum tim

 

- Posebna je privilegija biti okružen ljudima i kompanijama koji razumeju da je kvalitet ono čime srpska privreda može i mora da odgovori konkurenciji i stekne prepoznatljivost na tržištu. Od samog osnivanja 2003. godine, prepoznali smo značaj implementacije međunarodnih standarda. Danas, Millennium Team zauzima lidersku poziciju. Za 19 godina rasta i razvoja, kompanija je ostala posvećena principima kvaliteta u oblasti građevinarstva i upravljanja sistemima, čiji koncept i danas sledimo - istakla je Ana Stošić, direktorka sektora za kvalitet i razvoj i dodala da veruje da će i u narednim godinama Millennium Team biti simbol kvaliteta u građevinskoj industriji, na ponos ne samo zaposlenih, već i na zadovoljstvo celokupne srpske privrede, čiji je kompanija neodvojivi deo.

Republika

Foto: Milenijum tim

 

Kompanija je u poslednje tri godine uvećala stopu poslovnog dobitka za više od 20%, a učestvovanjem u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata u Srbiji, nastavila je da razvija svoj poslovni sistem, ali i da podržava razvoj društva u celini.

Millenium Team je regionalni lider u građevinarstvu čija je osnovna delatnost projektovanje i izgradnja hidrotehničkih objekata, saobraćajnica, železnica, gasovoda, toplovoda, građevinski inženjering i konsalting, kao i humanitarno razminiranje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading