BIRAJTE NAJBOLJE IZ PRIRODE – BIRAJTE JAZAK

Autor: Republika

Vesti

30.08.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaš izbor u letnjim mesecima – Jazak voda sa voćnim ukusima

BIRAJTE NAJBOLJE IZ PRIRODE – BIRAJTE JAZAK

Foto: NIS

Topli dani koji su pred nama prava su prilika da prepoznate istinsku vrednost Jazak vode čija paleta sadrži čak tri vrste voćnih kombinacija u jedinstvenim pakovanjima i daje vam prostora da pronađete svoj najdraži ukus.

Voćna Jazak paleta se  sastoji od svežih ukusa mandarine i limuna, zove i aloa vere, kao i najnovijeg člana voćne porodice ovog brenda, šumskog voća! Koji god miks da odaberete, pružiće vam osveženje potrebno da obezbedite sebi energiju za ceo dan.

Istovremeno, kompleks vitamina koji je sadržan u ovim voćnim ukusima garantuje vašem imunitetu dodatnu zaštitu. Istovremeno ćete zavoleti magičan ukus bez veštačkih boja i zaslađivača. Ukoliko je sinergija prirodnog i ukusnog i Vaš izbor, uz nisku kalorijsku vrednost, Jazak voda dostupna je u više od 7.000 objekata, uključujući i sve NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice.

Jazak- fruškogorski dragulj

Izvor vode Jazak ušuškan je u šume koje okružuju istoimeni manastir na Fruškoj gori. Voda izvire sa dubine veće od 120 metara i prolazi put kroz karbonatne stene – krečnjake i dolomite, te predstavlja pravi raritet u savremenom svetu. Upravo su  ove stene zaslužne za nenadmašnu, kristalnu čistinu tečnosti, kao i  za harmonizovani mineralni sastav Jazak vode. O njenom kvalitetu svedoči i žig „Čuvarkuća“ koji ponosno nosi i koji dodatno potvrđuje da je Jazak – prirodno blago iz najstarijeg nacionalnog parka u Srbiji.

Ukoliko već niste, upoznajte magiju prirode sa "mehurićima"

Pored svoje "voćne porodice" Jazak brend obuhvata i osvežavajuću imuno gaziranu vodu koja sadrži magnezijum, cink i selen, minerale koji doprinose jačanju i zaštiti imuniteta. Ovu vodu posebnom čini to što je prvi proizvod u paleti gazirane Jazak vode sa dodatkom kompleksa minerala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading