STAJLING OD SKORO 1.500 EVRA! Hrkalovićeva na sudu kao na modnoj pisti: PAPRENO SKUPE KOMBINACIJE BIVŠE DRŽAVNE SEKRETARKE - CIFRE IDU U NEBO! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

24.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović, optužena za trgovinu uticajem, na ročišta je uvek dolazila tip top skockana, a garderoba u kojoj se pojavljivala u Specijalnom sudu u Beogradu košta vrtoglave sume, pokazuje istraživanje Republike.

STAJLING OD SKORO 1.500 EVRA! Hrkalovićeva na sudu kao na modnoj pisti: PAPRENO SKUPE KOMBINACIJE BIVŠE DRŽAVNE SEKRETARKE - CIFRE IDU U NEBO! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, N. Mandić, V. Lukić, Tanjug/J. Ilić

Dijana Hrkalovićeva, kojoj se na teret stavlja da je kočila istrage, sklanjala dokaze i pomagala ljudima iz kriminalnog miljea da ne budu procesuirani, u zgradu suda u Ustaničkoj ulici gotovo po pravilu je dolazila sređena po poslednjoj modi, a njena garderoba mahom je nedostupna za džepove takozvanih običnih građana.

Na jednom od ročišta o kojima inače Republika detaljno izveštava, Hrkalovićeva se pojavila u stajlingu od oko 1.425 evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 
Stajling 1 - 1.425 evra
Crno odelo Dsquared biznis women - 458 evra 
Patike Brunellocucinelli - 950 evra
Bodi - 17 evra

Na sebi je imala crno skupoceno odelo koje košta 458 evra, dok su patike koje je obula gotovo duplo skuplje i koštaju oko 950 evra. Kada se tome doda i bodi od 17 evra, jasno je da je stajling Hrkalovićeve nedostupan mnogim damama iz takozvanog običnog sveta.

Iako je ovo ubedljivo najskuplja modna kombinacija bivše državne sekretarke, koja je na tom mestu bila postavljena za vreme dok je policiju vodio Nebojša Stefanović, ni drugi primeri ni malo ne zaostaju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 
Stajlin 2 - 1. 082 evra
Sako - 65 evra
Patike Brunellocucinelli - 950 evra
Pantalone - 45 evra
Majica - 22 evra

Prema računici Republike na osnovu podataka dostupnih na internetu, ona se na jednom ročištu pojavila u kombinaciji koja staje 1.082 evra. Patike od 950, sako od 65, pantalone od 45 i majica od 22 evra, sve je to ukombinovala bivša državna sekretarka pre nego što brojne ekipe fotoreportera imale priliku da zabeleže njen ulazak u zgradu suda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 
Stajling 3 - 831 evro
Sivo odelo Dsquared biznis women - 458 evra 
Patike Santoni club - 363 evra
Majica - 10 evra

U nešto skromnijem izdanju (831 evro), nekadašnja "siva eminencija" srpske politike pojavila se na jednom od narednih ročišta skockana od glave do pete.

Odelo od 458 evra, patike od 363 evra i majica od 10 evra bili su Hrkalovićkin izbor za početak suđenja 7. aprila 2022. godine.

Foto: Tanjug/AP

 
Stajling 4 - 709 evra
Kaput MaxMara 569 - evra
Pantalone - 35 evra
Cipele -125 evra

Da joj nisu strani ni skupoceni kaputi, Hrkalovićeva je demonstrirala ispred zgrade Specijalnog suda kada je nosila kaput od 569 evra, a sve to uparila je sa pantalonama čija cena nije manja od 35 evra i cipelama od 125 evra.

Za šta je optužena Hrkalovićeva?

Podsetimo, bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije optužena je za krivično delo Trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo sudu predložilo da je osudi na kaznu od pet godina zatvora.

Optužnicom su obuhvaćeni i nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković Bagzi, kao i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neja

25.05.2022 05:28

Koga to interesuje!

paxon

23.06.2022 09:18

mozda su kopije...