Borba u poseti gradu na reci Crnici

Autor:

Vesti

20.05.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na glavnom trgu, novinarke časopisa, podelile su više stotina besplatnih primeraka građanima, koji su sa oduševljenjem prihvatali novine čije stranice krase znamenitosti ovog grada.

Borba u poseti gradu na reci Crnici

Foto: Promo/Borba

Ekipa časopisa Borba, juče 19. maja, posetila je Paraćin, biser Pomoravlja, o kome je pisala u svom najnovijem broju. Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević kao i direktor Turističke organizacije ovog grada Vladan Vučković, srdačno su dočekali i ugostili celu redakciju, a tokom sastanka dogovorena je i buduća zajednička saradnja u cilju podizanja kulture. 

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da vas ugostim i što ste se odlučili da promovišete naš grad u vašem časopisu. Borba je časopis koji se bavi kulturom i veoma je važno da ona opstane u ovim vremenima. Grad Paraćin u svojoj ponudi ima bogat sadržaj kako kulturnih manifestacija i insitucija tako i prirodnih bogatstava koja treba posetiti - istakao je Milićević.

Nakon sastanka, usledila je poseta Kulturnom centru Paraćin, čiji je domaćin bio predsednik ove ustanove Dragan Stojanović, a Borba je kao tom prilikom poklonila 50 naslova uzdavačke kuće "Vukotić medija" i timr obogatila književni fond Kulturnog centra. Takođe, domaćini su odveli članove redakcije do Regoionalnog inovacionog start ap centra, kako bi videli novu zgradu koja je otvorena 31. marta ove godine. 

Na glavnom trgu, novinarke časopisa, podelile su više stotina besplatnih primeraka građanima, koji su sa oduševljenjem prihvatali novine čije stranice krase znamenitosti ovog grada.

Na samom kraju posete, Borba je obišla vrelo Grze, koje je proglašeno spomenikom prirode treće kategorije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading