KOMEMORACIJA MUAMERU ZUKORLIĆU BIĆE ODRŽANA SUTRA U SKUPŠTINI SRBIJE: Obratiće se i predsednik Aleksandar Vučić

Autor: Republika

Vesti

16.11.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sutra je najavljen komemorativni skup preminulom predsedniku Stranke pravde i pomirenja Muameru Zukorliću u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

KOMEMORACIJA MUAMERU ZUKORLIĆU BIĆE ODRŽANA SUTRA U SKUPŠTINI SRBIJE: Obratiće se i predsednik Aleksandar Vučić

Foto: printskrin

 

Najavljeno je i obraćanje predsednika države Aleksandra Vučića.

Dr Jahja Fehratović kao narodni poslanik ispred Stranke pravde i pomirenja, u ime porodice Zukorlić i u svoje lično ime zahvalio je na podršci kolegama iz Narodne skupštine Republike Srbije koju su prethodnih dana upućivali minutom ćutanja, dolaskom na poslednji ispraćaj Zukorlića, na saučešćeu Novi Pazar i u Orlje kod Tutina kao i na svemu što su, ističe, ovih dana pokazali.

Dokazujući da je politika Stranke pravde i pomirenja koju je akademik muftija Muamer Zukorlić promovisao u prethodnom periodu zaista dala rezultate. Politika koja nas je i dovela ovde bila je misija i vizija našeg rahmetli predsednika. To je politika u kojoj je opšta dobrobit za sve građane Republike Srbije, opšta dobrobit za sve narode i opšta dobrobit za celi Balkan i region – rekao je on.

To je, ističe, politika koja je ostavljena u amanet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading