VOZAČI OPREZ! GAZELA SE NE VIDI OD MAGLE! U Beogradu pojačan saobraćaj na pojedinim deonicama - ovo su kritične tačke! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

11.01.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve na beogradskim mostovima i saobraćajnicama.

VOZAČI OPREZ! GAZELA SE NE VIDI OD MAGLE! U Beogradu pojačan saobraćaj na pojedinim deonicama - ovo su kritične tačke! (FOTO)

Foto: Tanjug/J. PAP

Gužve na ulicama Beograda već su počele, iako je tek nešto više od 15 časova i pravi špic tek treba da počne.

Prema trenutnom preseku, najveće gužve su na mostovima, i to u pravcu ka centru grada, ali i u delovima samog centra - Nemanjinoj ulici, Takovskoj, u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Vukovog spomenika.

Foto: Naxi kamere

Gužve u Beogradu

Zakrčenje kod Cvetkove pijace

Kolone su i na Zvezdari u delu kod Cvetkove pijace, pa dalje duž Ulice Gospodara Vučića, kao i duž Vojislava Ilića.

Zakrečenje je i na velikim saobraćajnicama na Novom Beogradu.Kolona vozila u ovom trenutku kreće Brankovim mostom, iz pravca Novog Beograda ka centru, a gužve počinju u Bulevaru Mijajla Pupina, nešto pre TC "Ušće". Dalje se nastavljaju preko mosta i Brankovom ulicom.

Foto: Naxi kamere

Magla na Gazeli

Špic na Gazeli

Na auto-putu trenutno je prohodno do Bloka 39, ali se na dalje stvaraju kolone. Veliki broj vozila kreće se mostom "Gazela", i dalje se gužve nastavljaju se do Autokomande. Na Pančevačkom mostu takođe je veoma prometno, i to u smeru iz Borče ka centru grada. Polako se formiraju kolone i na uključenju na ovaj most. Suprotna traka je prohodna.

Veliki broj vozila kreće se i Autokomandom, kao i na pojedinim delovima duž Bulevara vojvode Mišića, odnosno od centra ka Beogradskom sajmu i dalje ka Adi Ciganliji. Kolone su i na Zvezdari u delu kod Cvetkove pijace, pa dalje duž Ulice Gospodara Vučića, kao i duž Vojislava IlićaKolone vozila su i na Smederevskom putu, najviše u delu kod Kaluđerice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading