DRUGOG DANA BOŽIĆA MILINA ZA VOZAČE! U Beogradu pojačan saobraćaj na pojedinim deonicama, najprometniji delovi grada prohodni! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.01.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugog dana Božića pojedini Beograđani odmaraju.

DRUGOG DANA BOŽIĆA MILINA ZA VOZAČE! U Beogradu pojačan saobraćaj na pojedinim deonicama, najprometniji delovi grada prohodni! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Nakon odluke Vlade Srbije da drugi dan Božića, 8. januar, bude neradan dan, mnogi Beograđani i ovog jutra ostali su svojim kućama.

To se najbolje vidi po rasterećenosti najprometnijih prestoničkih saobraćajnica. Lako se prolazi preko Gazele, Pančevačkog i Plavog mosta, gde je u ovo vreme obično velika gužva.

Auto-put je takođe prohodan, a jedino je u centru Beograda, kod Trga Nikole Pašića, manja gužva, ali bez zastoja. 

Zbog snega i mokrih kolovoza vozačima se savetuje oprez.

Tek nas čekaju gužve

Padavine otežavaju vožnju, uz stvaranje snežnog pokrivača i u nižim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Poslednji je neradni dan povodom Božića, pa se saobraćaj uobičajeno pojačava na svim glavnim putnim pravcima i na prilazima gradovima. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na  naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, dok teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata.

Na graničnom prelazu Bačka Palanka normalizovan je saobraćaj za putnička motorna vozila, kao i za teretna ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24m časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 14. januara.

Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 16. januara.

Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara od 00-24 časa.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading