VELIKI BROJ BEOGRAĐANA DANAS BEZ STRUJE! Isključenja u 4 opštine - ovo je detaljan spisak!

Autor:

Vesti

11.11.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četiri beogradske opštine - Palilula, Zemun, Grocka i Mladenovac, danas će biti poremećeno snabdevanje električnom energijom.

VELIKI BROJ BEOGRAĐANA DANAS BEZ STRUJE! Isključenja u 4 opštine - ovo je detaljan spisak!

Foto: Tanjug

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Srbije, delovi ovih opština će biti bez struje najkasnije do 17 sati.

Najveći broj ulica u kojima će doći do prekida u napajanju električnom energijom nalazi se u naselju Ugrinovci, u Zemunu. Ovde možete pogledati spisak ulica koje će biti bez struje tokom današnjeg dana.

Iako je ovo svakako neprijatnost za stanovnike ovih opština, iz EPS-a ističu da se prekidi u snabdevanju električnom energijom obično dešavaju iz bezbednosnih razloga, kao što su radovi na mreži ili popravka kvarova.

Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da su u pitanju četiri beogradske opštine, može se zaključiti da će veliki broj ljudi biti pogođen ovim prekidima u snabdevanju električnom energijom. Stoga je važno da građani budu informisani o vremenu kada će doći do prekida kako bi se na vreme pripremili za ovu situaciju.

Iz Elektrodistribucije Srbije poručuju da će raditi na brzom otklanjanju kvarova i vraćanju električne energije u najkraćem mogućem roku. Takođe, ukoliko građani primete neki kvar na mreži, mogu ga prijaviti putem broja telefona 0800 100 120.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading