"NI METAR PUTA U SRBIJI NISU IZGRADILI ONI KOJI SU TO OBEĆAVALI: Vučić o opoziciji i njihovim napadima

Autor:

Vesti

14.10.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morate da imate zdravu ekonomiju da biste to uradili - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara

"NI METAR PUTA U SRBIJI NISU IZGRADILI ONI KOJI SU TO OBEĆAVALI: Vučić o opoziciji i njihovim napadima

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na otvaranju auto-puta Ruma-Šabac istakao da ni metar puta nisu izgradili oni koji su to obećavali i tako prokomentarisao napade opozicije na njega i svaki napredak u Srbiji.

- Slušao sam ih ja mnogo, neko je pustio i kako su vodili razgovore 2016. sa ambasadorom Peningtonom, kako su obećavali da će da grade, naravno nisu ni metar izgradili, ni metar puta platili. Morate da imate zdravu ekonomiju da biste to uradili - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje.

Rekaoje da tokom vlasti dela današnje opozicije nije izgrađen nijedan seoski put, dok je za vreme njegovog mandata izrađeno 500 kilometara auto-puta!

- Sve je kasnilo, bila je i korona. Da li sam srećan što kasne? Sve kasni, vi ste vodili kampanju protiv Beograda na vodi, kada ovi što podržavaju kriminalce i tajkune dođu na vlast. Obezbeđujemo novac, i kao građanini Srbije smo ponosni na to. Vas boli što govorim istinu! Ni Đilas ni Aleksić nisu izgradili ovaj auto-put, već su krali pare. Jedan u Beogradu, jedan u Trsteniku. Ja sam kriv za svaki dan kašnjenja, a vi napišite da je Vučić kriv što je izgradio nešto 8 meseci ranije, a oni nisu 80 godina prstom mrdnuli - dodao je.

Najvažniji deo auto-puta

Predsednik je rekao da je ovo najvažniji deo auto-puta.

Ovaj deo smo završili, ovo je bilo bitno, ako ne i najvažnije. Moramo da završimo i ostali deo puta, jer nas povezuje sa Zvornikom i podiže Loznicu! Ne merim godine, merim samo rezultate - istakao je Vučić. 

On je dodao da ovaj autoput predstavlja najbolju povezanost gradova u Srbiji.

- Kada bismo završili ceo Srem i Mačva, imali bismo sve. Sigurno najbolju povezanost, kada se uradi i ovih 54,5 kilometara, dovešće do odlične povezanosti - kazao je Vučić.

Predsednik se obratio i izvođačima radova, tačnije njihovom rpedstavniku na ruskom jeziku.

Nadam se da ćete biti u mogućnosti da završite autoput u što bržem roku, pod tim se podrazumeva rok do kraja 2024. godine. Zahvalan sam vam na vašem radu, trudu i svemu što radite - rekao je predsednik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (38)

Loading
Taki

14.10.2023 10:37

Završen je i u rad se pušta jedan deo izuzetno važnog auto-puta. Ono što razlikuje Srbiju nekad i Srbiju danas je to što se danas na tome ne staje, već se planiraju i realizuju dodatni projekti.

Ana

14.10.2023 10:39

Opzicija hoće da uništi Srbiju, ali na izborima će videti da ih Srbi neće

zvezdana statimirovic

14.10.2023 10:45

Auto-put će doneti ekonomske koristi i olakšati putovanje, i to je nešto na čemu bi trebali svi da budemo zahvalni.

Maja

14.10.2023 10:46

Opozicija nikada nista nije uradila za gradjane Srbije,Vucic ispunjava svoja obecanja sa druge strane i sve sto obeca to i ispuni.