EVO KAKO SU VATROGASCI ČESTITALI SRETENJE SVIM SRBIMA! Fotografija zapalila društvene mreže!

Autor:

Vesti

15.02.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci Srbije čestitali praznik svim građanima Srbije i oduševili sve potezom!

EVO KAKO SU VATROGASCI ČESTITALI SRETENJE SVIM SRBIMA! Fotografija zapalila društvene mreže!

Foto: Republika.rs

Na Dan državnosti Srbije, vatrogasci su na svojevrsni način čestitali građanima Srbije praznik Sretenje.

Oni su, uz pomoć vatrogasnih creva, u vatrogasnom domu ispisali poruku ''Srećan Dan državnosti'' i time ulepšali dan mnogim građanima naše zemlje.

Sretenje je spomen na dan kada je na zboru u Orašcu 1804. godine dignut Prvi srpski ustanak i dan kada je u Kragujevcu 1835. godine izdan i zakletvom potvrđen prvi Ustav Knjaževstva Serbije.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti Srbije.

Svečanost je počela himnom Bože pravde, a predsednik je tom prilikom istakao da su za Srbiju 15. februar i Sretenje dani velikih pobeda, crveno slovo u našem kalendaru.

- Čuvati i voleti svoju državu, ne postoji ništa lepše i uzvišenije. Kada je Srbija pritisnuta sa svih strana, i istovremeno ekonomski napreduje moramo svim da pokažemo da budemo svoji na svome, da brinemo i čuvamo svoju državu i gledamo u budućnost - dodao je predsednik Vuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading