HUMAN GEST: Novogodišnji paketići za srpsku decu na Kosovu i Metohiji

Autor:

Vesti

31.12.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradske opštine Stari grad i Čukarica ove godine su se potrudile da obraduju i mališane iz opštine Parteš na Kosovu i Metohiji.

HUMAN GEST: Novogodišnji paketići za srpsku decu na Kosovu i Metohiji

Foto: Republika

Predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović i pomoćnik predsednika Gradske opština Čukarica Nikola Aritonović su zajedno sa predsednikom opštine Parteš Draganom Petkovićem posetili Osnovnu školu Dositej Obradović, koja je ove godine obeležila 100 godina postojanja i obradovali srpsku decu iz Parteša, Pasjana i Donje Budrige sa novogodišnjim paketićima. 

Republika

Foto: Republika

 

 

- Želeli smo da pokažemo brigu i pružimo podršku našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji iza kojih je veoma težak i napet period, koji su istinski primer ljudske hrabrosti i dostojanstva. Zahvaljujući promišljenoj državotvornoj  politici predsednika Aleksandra Vučića, sačuvan je mir i stabilnost u izuzetno teškim okolnostima ali je nastavljena bezkompromisna borba za srpski narod na Kosovu i Metohiji - istakao je predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading