OTAC NESTALOG VUKA OČAJAN! On je poznati profesor, trenirao je najbolje sportiste!

Autor:

Vesti

01.06.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Grbović (34), koji je nestao u Zvezdarskoj šumi u utorak, sin je poznatog kondicionog trenera Miljana Grbovića. Istraga za nestalim momkom je i dalje u toku.

OTAC NESTALOG VUKA OČAJAN! On je poznati profesor, trenirao je najbolje sportiste!

Foto: instagram.com/printscreen

Vuk Grbović

Vuk Grbović (34), koji je nestao u utorak, sin je poznatog kondicionog trenera i bivšeg profesora na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Miljana Grbovića.

Naime, profesor Miljan Grbović dobro je poznato ime u evropskom sportu. Imao je priliku da radi sa brojnim sportistima, između ostalih i sa našim najboljim vaterpolistima, odbojkašima i košarkašima. Bio je deo stručnog štaba košarkaške reprezentacije Slovenije na Evrobasketu 2017. godine kada su osvojili titulu evropskog šampiona.

Vukov brat Veljko rekao je da je mladić misteriozno nestao u Zvezdarskoj šumi nakon što je pošao da odbrani diplomski rad na DIF-u.

Foto: YouTube/Printscreen

 

- Pošao je kolima i verovatno je svratio do Zvezdarske šume kako bi se opustio pred diplomski. Tamo se parkrirao ispred "Šumskog bara", a zatim nestao bez traga i glasa. Fakultet na koji se uputio pozvao je mog oca, koji je bivši profesor na istom, da ga pitaju gde je Vuk, zatim je otac zvao mog brata, ali on se od tada nije javljao - izjavio je Veljko za Blic.

Podsetimo, na društvenoj mreži instagram objavljeno je da je nestao Vuk Grbović koji je, kako se navodi, poslednji put viđen upravo u Zvezdarskoj šumi.

Policija i porodica ga traže od kako je poslednji put viđen. Na društvenim mrežama se širi apel za pomoć u potrazi, prenosi Kurir. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading