KIŠA NAPRAVILA HAOS NA ULICAMA: Dramatični prizori iz Beograda, pojedini delovi POPLAVLJENI! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.11.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša koja nekoliko sati pada u Beogradu već je izazvala je haos u delovima glavnog grada. Ulice u Beogradu su potopljene, o čemu svedoče brojne fotografije sa ulica prestonice ove večeri. U Vojvođanskih brigada u Batajnici, kako javljaju korisnici društvenih mreža, ljudima je voda ušla čak u garaže.

Republika

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Kiša napravila haos u Beogradu

Pod vodom je i Autokomanda, zbog čega je saobraćaj značajno otežan, a slična situacija je i u Zemunu. Kiša je napravila problem i u Prvomajskoj ulici kod škole Petar Kočić, kao i u Batajničkoj aveniji.

Podsetimo, meteorolog Đorđe Đurić najavio je za danas i sutra količinu kiše kakva padne za mesec dana.U toku večeri, noći i jutra na području Vojvodine, Beograda, Mačve, Podrinja, Srema i Kolubarskog okruga očekuju se velike količine padavina, pri čemu bi padala kiša umerenog do jakog intenziteta, praćena pljuskovima sa grmljavinom.

Republika

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

 

Očekuje se da padne od 30 do 50 ml kiše po kvadratnom metru, na ovom području, lokalno i više, a na pojedinim lokacijama bi za 12 sati palo kiše koliko u proseku bude za mesec dana, rekao je Đorđe Đurić.

Republika

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

 

(Republika, Telegraf.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading