Da li ste spremni za veliku porciju zabave u februaru?

Autor:

Zabava

31.01.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremite kokice, grickalice ili voće i pripremite se za uživanje u nekoliko odličnih filmskih ostvarenja u kojima ćete sigurno uživati. Zavalite se u udoban položaj i pogledajte koje smo filmove odabrali za vas u februaru.

Foto: Promo foto
Pubertetski bluz

Nagrađivana dramska serija koja priča priču o dve devojke, Debi i Su, o izgubljenoj nevinosti i iskustvu stečenom tokom 70-tih godina prošlog veka. U 2. sezoni one otkrivaju mnogo bogatiji svet, jer su primorane da se neko vreme razdvoje. Porodica Vikers preuzima novu odgovornost i stara se o Čeril, a mora i da se izbori sa Dejvidovim sve opasnijim avanturama. Neobuzdani optimizam Najtovih je stavljen na probu sa Rodžerovim gubitkom posla i Suinim novim prijateljstvima. U domu Henesijevih Geri preživljava koja se našla u ljubavnom trouglu. U Australiji 1977. godine, Debi Vikers i njena najbolja drugarica Suzi Najt pokušavaju da se druže sa Grinhils bandom i budu kul. Međutim, dve popularne devojke iz škole, Čeril i Viki, imaju drugačije planove. Feriku je dosta supruge Ivon i sina Gerija a Debin brat Dejvid ide svima na živce. Film će biti prikazan u petak od 21 čas.

Foto: Promo foto

Prva epizoda serije Marko Polo biće prikazana premijerno prikazana 10. februara od 21 čas. Serija priča o dva sveštenika na putu na Istoku da bi tobože preobratili dvor Kublaj-kana u hrišćanstvo, venecijanski trgovac  Marko Polo na kraju hrabro nastavlja sam ka čuvenom središtu carstva. Primljen kao izaslanik na Kanov dvor, Marko Polo ostaje u ovom dalekom kutku sveta narednih dvadeset godina u svojstvu mongolskog velikaša. Ono što na kraju donosi sa sobom u povratku na zapad je putopis koji je promenio istoriju.

Foto: Promo foto

Još jedna preporuka za opuštanje i uživanje je film Četri noći jednog sanjara, koji će biti prikazan 19. februara od 21 čas. Sanjar je Žak je mladi slikar, koji slučajno nailazi na Martu dok ona razmišlja o samoubistvu na jednom mostu u Parizu. Oni razgovaraju i dogovaraju se da se nađu i sledeće večeri. Postepeno, on otkriva da je njen ljubavnik obećao da će se naći s njom na mostu te noći, ali se nijepojavio. Tokom narednih nekoliko večeri, Žak se zaljubljujeu nju - ali se četvrte noći pojavljuje ljubavnik...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading