Kod Milice Dabović sve spremno za Stefana!

Autor: pink.rs

Zabava

03.12.2017

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavanje do porođaja ove zime započelo je i za bivšu košarkašicu Milicu Dabović, koja će sa svojim partnerom Vukom dobiti sina kome su odlučili da daju ime Stefan. Kotroverze koje su postojale oko ove veze, budući da se njen partner krije od medija i javnosti, Milica nije želela mnogo da komentariše, a nedavno je tek odlučila i da pokaže kako ona izgleda u devetom mesecu trudnoće.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

Dabovićeva je jutros pokazala i krevetac sa opremom koji je dobila za svog sina, te je izvesno da je sve pripremila za dolazak malog Stefana. 

Kako je nedavno pisao jedan magazin, Milica je odlučila da se porodi u Beču, kako bi njen sin imao austrijsko državljanstvo, što je i potvrdila: 

Foto: instagram.com/milicamrvica

- Moj partner, koji već godinama živi u Beču, smatra da će biti mnogo bolje da se naš sin rodi tamo. Sva prilika je da ću dete roditi u Austriji. Mislim da će biti bolje da uskoro spakujem kofere i kraj trudnoće dočekam u gradu u kojem ću imati potpuni mir. Sa druge strane, biće mi mnogo teško što ljudi koje najviše volim neće biti pored mene u tom periodu - izjavila je bivša košarkašica, a da li se u međuvremenu predomislila, vreme će pokazati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading