PRESREĆAN - Terzić: Zvezda za ponos

Autor:

Sport

15.08.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je ponosan što će crveno-beli drugu godinu zaraditi igrati grupnu fazu evropskog takmičenja i ocenio da je uspeh posledica sistemskog rada.

RepublikaFoto: Starsport

- Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila. Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da Zvezdu vraćamo na mapu Evrope - rekao je Terzić.

On se zahvalio igračima, stručnom štabu, ali i svim saradnicima čiji doprinos nije vidljiv javnosti u toj meri

- Zajedničkim naporima učinili smo da Zvezda pred sobom ima još jednu fantastičnu sportsku, ali i finansijski stabilnu godinu. Rad u Crvenoj zvezda je zadovoljstvo, ali i ogromna obaveza. Zato nemamo vremena da uživamo u ovom uspehu jer nas već danas čekaju nove obaveze i priprema utakmica plej-ofa sa Salcburgom. Pokazali smo da ponovo postajemo ozbiljan klub i mogu da obećam da će navijači biti ponosni na Zvezdu - poručio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading