TINEJDŽER POKUŠAO DA UBIJE DVA UČENIKA ČEKIĆEM - A ONDA TVRDIO DA JE TO RADIO U SNU: Oružje kupio u slučaju "ZOMBI APOKALIPSE" - BIZARNO!

Autor:

Svet

18.04.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dečaka su životno ugrožena.

TINEJDŽER POKUŠAO DA UBIJE DVA UČENIKA ČEKIĆEM - A ONDA TVRDIO DA JE TO RADIO U SNU: Oružje kupio u slučaju "ZOMBI APOKALIPSE" - BIZARNO!

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija

Tinejdžer je pokušao da ubije dva učenika u javnoj školi i to čekićem koji je kupio za "zombi apokalipsu" u Velikoj Britaniji. Mladić, koji je star 17 godina, tvrdio je da je zapravo mesečario kad je izveo napad.

Dve žrtve, godina 16 i 15, su odvedene u bolnicu, u teškom stanju, životno ugrožene, prenosi The Sun.

Sud u Exeteru optužio je navodnog napadača da je planirao da ubije dečake dok su spavali u zajedničkoj spavaonici škole Blundell's u Tivertonu, Devonu, još prošlog juna.

Tužilac James Dawes KC opisao je "krvoproliće" koje je usledilo:

- Optuženi je pokušao da sprovede plan koji je odavno kovao u svojoj glavi. Dečaci su spavali, a on je za to vreme udario u njihove glave čekićem, i to nekoliko puta. Takođe ih je udarao po rukama i leđima. Nije koristio samo ravni deo čekića, i ti udarci su im razbijali lobanje, krvi je bil osvuda. Scenu su svi koji su je videli opisali kao jezivu. Neverovatno je da su obojica preživela.Nažalost, nijedan od njih više neće biti isti.

Učitelj Henry Roffe-Silvester, 38 godina, koji je otišao da istraži buku, uspeo je da oduzme krvniku čekić, ali je takođe ozbiljno povređen, piše The Sun.

Suđenje se nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading