ŠAMARALE GA I ŠUTIRALE PO TELU: Četiri devojčice pretukle redara na stanici, pa doživele BRUTALNU KAZNU (VIDEO)

Autor:

Svet

03.04.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan stepen nasilja nad službenim licem šokirao je narod

ŠAMARALE GA I ŠUTIRALE PO TELU: Četiri devojčice pretukle redara na stanici, pa doživele BRUTALNU KAZNU (VIDEO)

Foto: metro.co.uk printscreen

Četiri tinejdžerke pretukle su radnika obezbeđenja stanice u engleskom mestu Barnham.

One su pod potpunim uticajem kanabisa koji im je kasnije pronađen u krvi u nenormalnim količinama, napale redara koji im prethodno nije dozvolio da bez karata prođu kroz stanicu.

Nakon što su ga propisno ispsovale, one su krenule da ga šamaraju i šutiraju po telu, a onda su se u priču umešali i drugi radnici koji su bili udaljeni od mesta incidenta.

Ne samo što su ih drugi radnici savladali već je i dvoje prolaznika stalo u odbranu redara koji nije želeo da udari nijednu devojčicu.

 

 

Kada je došla policija, one su se branile ćutanjem, a onda je ustanovljeno da su devojčice od 13, 14, 15 i 16 godina pod uticajem ne samo kanabisa već i alkohola.

"Radili smo mnogo sa zajednicom i partnerima u Barnhamu kako bismo se uhvatili u koštac sa nedavnim nasilničkim dešavanjima i ponašanjem. Nažalost, tokom uskršnjeg vikenda, videli smo grupe ljudi kako putuju u selo iz drugih krajeva Saseksa i to je rezultiralo neprihvatljivim incidentima na železničkoj stanici u subotu uveče", saopšteno je iz policije.

Britancima nije strano da gotovo svakodnevno viđaju ovakve scene, ali ih najviše brine to što je starosna granica vinovnika incidenata sve niža i niža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading