TROJE DECE RANJENO U PUCNJAVI U ŠKOLI! Šokantni detalji - maloletnik otvorio vatru!

Autor:

Svet

02.04.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeno još ljudi

TROJE DECE RANJENO U PUCNJAVI U ŠKOLI! Šokantni detalji - maloletnik otvorio vatru!

Foto: shutterstock

Jutros je došlo do pucnjave u školi u Viertoli, Vantai, Finska, pri čemu je povređeno više ljudi, uključujući troje dece, prema informacijama finskih medija.

Osumnjičeni je uhapšen u blizini škole brzom policijskom akcijom, saopštila je finska policija.

Kako se navodi u tamošnjim medijima, maloletnik je napadač.

"Policija je na licu mesta i vrši uviđaj. Mole se posmatrači da se drže dalje od područja i u zatvorenom prostoru. Ne bi trebalo da se otvaraju vrata strancima", navodi se u saopštenju policije.

Jedan očevidac, koji je bio u blizini škole na svom radnom mestu, čuo je pucnjavu koju je prvobitno pomislio da je nešto drugo.

"Nisam znao kako da ga povežem sa pucnjavom. Tada se začuo strašni vrisak i nekoliko dece je istrčalo iz dvorišta", rekao je.

U početku, posmatrač nije uspeo da poveže dečje vriske koje su se čule u školskom dvorištu sa pucnjavom. Tek kada je naoružana policija stigla u dvorište, shvatio je da se nešto strašno dešava. Navodi da su ekipe bile na terenu jako brzo, već dva minuta nakon pucnjave. Škola ima više od 800 učenika. Vanta je grad u Finskoj koji se nalazi severno od glavnog grada Helsinkija, u južnoj regiji Uusimai.

Podsećamo, juče se oko 19.30 sati u Kaštel Štafiliću u Hrvatskoj kada je J.K. prvo upucao pripadnika HGSS-a. Kada je ovaj pao na pod od zadobijenih povreda, prišao mu je muškarac koji mu je pokušao pomoći. U tom trenutku, s dve sekire do njih dotrčao je napadač, koji je pomagača udario sekirom po glavi s leđa. Muškarac koji je dobio udarac uspeo je na trenutak svladati napadača, a zatim su mu u pomoć priskočili meštani Kaštela. Nakon nekog vremena, uspeli su svladati napadača i zadržati ga do dolaska policije. I napadač je povređen, s povredama nosa, prenosi Hina.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading