POZNATO STANJE RANJENIH MUŠKARACA U HRVATSKOJ! Jednom slomljena lobanja

Autor:

Svet

02.04.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač iz Kaštela je policiji poznat

POZNATO STANJE RANJENIH MUŠKARACA U HRVATSKOJ! Jednom slomljena lobanja

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Iz KBC-a Split saznaje se da nijedan od dvojice muškaraca koji su sinoć u Kaštel Štafiliću napadnuti vatrenim oružjem i sekirama nije životno ugrožen. Napadnuti 46-godišnjak, koji je član HGSS-a, ima teške telesne povrede trbuha, desne strane prsa i natkolenice.

Drugi muškarac, 48-godišnjak, koji je pohitao da mu pomogne nakon što je bio ustreljen, zadobio je tešku telesnu povredu loma kostiju lobanje, koja mu je nanesena sekirom.

Incident se dogodio oko 19.30 sati u Kaštel Štafiliću kada je J.K. prvo upucao pripadnika HGSS-a. Kada je ovaj pao na pod od zadobijenih povreda, prišao mu je muškarac koji mu je pokušao pomoći. U tom trenutku, s dve sekire do njih dotrčao je napadač, koji je pomagača udario sekirom po glavi s leđa. Muškarac koji je dobio udarac uspeo je na trenutak svladati napadača, a zatim su mu u pomoć priskočili meštani Kaštela. Nakon nekog vremena, uspeli su svladati napadača i zadržati ga do dolaska policije. I napadač je povređen, s povredama nosa, prenosi Hina.

Snimak dela napada brzo se pojavio, prikazujući pripadnika HGSS-a povređenog na podu dok mu prilazi čovek koji mu želi pomoći. U sledećem trenutku, dolazi do napada sekirom na napadača, a potom i do svladavanja razjarenog čoveka koji se osim sekirom služio i pištoljem. Policija je tokom uviđaja utvrdila da je lični automobil Suzuki SX4 upucan s više metaka, što dovodi do pretpostavke da je incident izbio zbog parkiranja, ali policija to još mora potvrditi rekonstrukcijom događaja.

Dvojica povređenih su prebačeni u KBC Split, gde je tokom noći operisan muškarac koji je zadobio prostrelne povrede. Obojica su zadržani na daljem lečenju, a njihov napadač je priveden u policijsku upravu na kriminalističko istraživanje.

Tokom jutra će policija obaviti uviđaj na upucanom vozilu koje su prethodno prebacili na parking policijske uprave.

Napadač iz Kaštela je policiji poznat, jer je pre 21 godinu izbo mladića koji mu je mokrio pored kuće.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading