EMOTIVNO! Evo kako je kralj Čarls reagovao kada su mu pomenuli princezu Kejt Midlton!

Autor:

Svet

01.04.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls je juče pozdravio 56 ljudi, izjavljujući da daje sve od sebe u svojoj borbi sa bolešću.

EMOTIVNO! Evo kako je kralj Čarls reagovao kada su mu pomenuli princezu Kejt Midlton!

Foto: Tanjug/AP

Juče je ispred kapele Svetog Đorđa, kralj Čarls se pojavio na značajnom događaju, najavljujući postepeni povratak javnom životu nakon prošlomesečne dijagnoze raka. Dok su se kralj i kraljica Kamila pozdravljali sa okupljenim građanima, jedan od prisutnih je spomenuo Kejt Midlton, što je izazvalo dirljivu reakciju monarha. Na komentar o Kejt, kralj je odgovorio: "Hvala vam mnogo", dok je kraljica Kamila klimnula glavom u znak podrške.

Povratak u javni život

Kralj Čarls je juče pozdravio 56 ljudi, izjavljujući da daje sve od sebe u svojoj borbi sa bolešću. Njegovo pojavljivanje predstavlja važan korak ka normalizaciji njegovih službenih dužnosti, a očekuje se da će se vratiti tim obavezama sredinom aprila, nakon uskršnje pauze.

Porodični praznici

Kejt Midlton i princ Vilijam nisu prisustvovali jučerašnjoj misi u Vindzoru, jer provode praznike u Norfolku sa decom, Šarlot, Džoržem i Lujem. Ranije je saopšteno da se par neće pojaviti na ovom događaju, a njihov povratak u javni život se očekuje nakon školskog raspusta njihove dece.

Simbolična podrška i promene u protokolu

Kralj je juče bio u društvu supruge i članova uže kraljevske porodice, a okupljanje je proteklo u znaku tradicije uz određene promene. Kralj je stigao automobilom, a ne pešice, po preporuci lekara, kako bi izbegao određeni rizik. Kraljica Kamila, princeza Ana i Sara Ferguson nosile su odeću snažne simbolike, pokazujući podršku kralju u njegovoj borbi.

Borba sa bolešću

Bakingemska palata je u februaru saopštila da kralj Čarls boluje od raka, ali nije navedeno o kojoj vrsti raka je reč. Kralj je u januaru imao operaciju zbog benignog povećanja prostate. S druge strane, Kejt Midlton je 22. marta saopštila da boluje od kancera, nakon što se u januaru podvrgla teškoj operaciji abdomena. Detalji o vrsti raka sa kojom se kralj Čarls bori nisu javno objavljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading