UBILI IH OD BATINA I SETILI IM SE FAMILIJE! Trojica muškaraca namerno puštala GLASNU MUZIKU na dan žalosti u Rusiji, a onda su došli policajci (VIDEO)

Autor:

Svet

26.03.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredba države mora se poštovati ili čovek može da prođe kao ove osobe sa snimka

UBILI IH OD BATINA I SETILI IM SE FAMILIJE! Trojica muškaraca namerno puštala GLASNU MUZIKU na dan žalosti u Rusiji, a onda su došli policajci (VIDEO)

Foto: x/srbija čista i složna

Nekoliko sati pošto je Rusiju, ali i ceo svet zablaznila vest o terorističkom napadu u Moskvi, državni vrh te zemlje na čelu sa predsednikom Vladimirom Putinom doneo je odluku da u nedelju bude Dan žalosti.

Dan žalosti je dan koji svi u zemlji moraju da poštuju zbog saosećanja i poštovanja prema žrtvama onog što se dogodilo.

 

 

To su naravno znali ali nisu hteli da ispoštuju muškarci sa snimka koji su u Astrahanu namerno puštali glasnu muziku kako bi pokazali solidarnost sa Islamskom državom i teroristima.

Neko je prijavio muškarce policiji, a kad su njeni pripadnici došli, autori ideje o kršenju dana žalosti nisu se dobro proveli.

Basmanski sud Moskve primio je zahtev istrage za određivanje pritvora još jednom, osmom optuženom u slučaju terorističkog napada u koncertnoj dvorani Krokus siti u blizini Moskve, rečeno je Interfaksu u pres službi suda.

"Sud je primio zahtev od istražnog organa za određivanje preventivne mere pritvora u odnosu na Kasimova Ališera Hatamoviva", saopštila je pres služba.

Basmanski sud je od nedelje odredio pritvor za sedam optuženih u slučaju terorističkog napada na Krokus, među kojima za četvoricu za koje istraga tvrdi da su direktni izvršioci napada i za tri osobe koje su izvršiocima, prema navodima istražitelja, pomagale u pripremi zločina - obezbedile im stan, auto i novac.

Šef Istražnog komiteta Rusije Aleksandar Bastrikin izjavio je juče da su osumnjičeni priznali krivicu i dali istrazi svedočanstva o okolnostima zločina, ali i o njegovim naručiocima.

Direktor ruskog FSB-a Aleksandar Bortnikov obavestio je 23. marta ruskog predsednika Vladimira Putina da je u vezi sa napadom privedeno 11 osoba, uključujući sve četvoricu osumnjičenih da su direktno umešani u teroristički napad.

U terorističkom napadu 22. marta u koncertnoj dvorani Krokus siti hol poginulo je 139 ljudi, a oko 150 je povređeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading