JEZIVI ZVUCI MAŠINA PREKINULI MUK I TIŠINU KOD "KROKUS" DVORANE U MOSKVI: Razvozi se otpad sa ruševina, svi sad strahuju OD NAJGOREG

Autor:

Svet

24.03.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi se opravdano plaše da bi se raskrčivanjem prostora oko dvorane moglo pronaći još neko telo preminulog gosta koncerta

JEZIVI ZVUCI MAŠINA PREKINULI MUK I TIŠINU KOD "KROKUS" DVORANE U MOSKVI: Razvozi se otpad sa ruševina, svi sad strahuju OD NAJGOREG

Foto: Tanjug/AP

Teška mehanizacija počela je da odvozi otpad nastao posle urušavanja i požara u Krokus siti holu kod Moskve, gde je u petak veče došlo do terorističkog napada u kojem je poginulo 133 ljudi. Kamioni odvoze delove ruševina iz Krokus siti hola, javlja dopisnik RIA Novosti.

Prethodno je rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo da je teška mehanizacija stigla u Krokus siti hol.

Načelnik Moskovske oblasti Andrej Vorobjov izjavio je sinoć da je operacija spasavanja u Krokus siti holu završena, da potraga još traje, a da su iz ruševina izvučena 133 tela.

U Republici Srpskoj danas je Dan žalosti zbog terorističkog napada u Moskvi u kojem je živote izgubilo više od 130 ljudi, odlučila je Vlada Srpske na telefonskoj sednici.

Zastave na institucijama spuštene na pola koplja, a televizijski i radijski sadržaji, kao i sve sportske i zabavne manifestacije planirane za danas prilagođene su Danu žalosti, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

"Želimo da na taj način odamo poštu nevinim ljudima koji su ubijeni u terorističkom napadu u Moskvi i iskažemo solidarnost sa prijateljskim narodom Rusije", naveo je juče predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na platformi X (Tviter).

Stanje bezbednosti na području Srpske je stabilno, a Ministarstvo unutrašnjih poslova podiglo je stepen bezbednosti na obezbeđenju i održavanju javnih skupova i drugih događaja, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading