UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Terorista iz Moskve uhvaćen usred šume! Vode ga dok mu KRV KLIZI NIZ LICE!

Autor:

Svet

23.03.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se na društvenim mrežama pojavili snimci uhapšenog teroriste osumnjičenog da je učestvovao u masakru u Moskvu, na Telegramu se navodno pojavio snimak ispitivanja i drugog osumnjičenog za napad

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Terorista iz Moskve uhvaćen usred šume! Vode ga dok mu KRV KLIZI NIZ LICE!

Foto: x/jackson hinkle

Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak hapšenja u regionu Brjanska osumnjičenog za masakr u Moskvi. Tom prilikom ubijene su, kako je za sada poznato 143 osobe.

U pitanju je jedan od osumnjičenih za napad kog je policija privela. Na snimku se vidi da je pretrpeo nasilje, ne zna se od koga, pošto mu je glava krvava.

Neposredno pre ovog snimka na internetu su se pojavila još dva snimka osumnjičenih za teroristički napad koje policija propituje.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavili snimci uhapšenog teroriste osumnjičenog da je učestvovao u masakru u Moskvu, na Telegramu se navodno pojavio snimak ispitivanja i drugog osumnjičenog za napad.

 

 

Jednog od osumnjičenog policija drži za kosu dok ga propituju, ali muškarac očigledno ne želi da priča previše, dok je drugi otkrio i za koliko novca je obavio "prljav" posao, prenosi Telegraf.rs.

Podsetimo, federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je danas nakon hapšenja da je četvorica osumnjičenih terorista, nakon napada koji su sinoć izveli u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi, imala nameru da pređe granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani.

Broj žrtava nakon terorističkog napada u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" značajno će se povećati, izjavio je gubernator Moskovske oblasti Andrej Vorobjov.

"Kada je reč o mrtvima, moram odmah da kažem da će broj žrtava značajno porasti", rekao je Vorobjov, prenosi RIA Novosti. On je naveo da su u toku radovi na raščišćavanju ruševina i da će se to raditi 24 sata dnevno.

"Danas u 6:30 spasioci su ušli u salu u kojoj su se desili najstrašniji događaji (...). Vidimo da je situacija izuzetno teška. Inženjerski radovi će se izvoditi 24 sata dnevno, njihov cilj je uklanjanje urušenog krova, svim sredstvima", rekao je on, navodi Interfaks.

Ruski mediji javljaju da je Ministarstvo za vanredne situacije Rusije danas objavilo snimak sale koja je potpuno uništena u požaru. Na snimku se vide metalne konstrukcije na mestu zidova sale, srušen krov i uništene bočne stepenice, navodi list Izvestija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading