KRALJ ČARLS ZADAO STRAHOVITE UDARCE HARIJU, A VILIJAMU UKAZAO NAJVEĆU ČAST! Sin prvenac preuzima KLJUČNU funkciju od brata!

Autor:

Svet

08.05.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odsustvo viđanja princa Harija i kralja Čarlsa izazvao je brojne spekulacije i tumačenja u javnosti

KRALJ ČARLS ZADAO STRAHOVITE UDARCE HARIJU, A VILIJAMU UKAZAO NAJVEĆU ČAST! Sin prvenac preuzima KLJUČNU funkciju od brata!

Foto: Tanjug/AP

Nedavno najavljena odluka o nedolasku princa Harija na susret s ocem, kraljem Čarlsom, konačno je potvrđena.

Ova situacija dodatno je pojačala zanimanje javnosti za dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici, budući da je Hari doputovao u London povodom desetogodišnjice Invictus Games, čiji je pokrovitelj.

Čast za Vilijama

Umesto susreta s Harijem, kralj Čarls će se naredne nedelje pridružiti princu Vilijamu na zajedničkom angažmanu, gde će on dobiti visoko vojno priznanje - titulu pukovnika Vazdušnog korpusa.

Ova odluka jasno ističe podršku koju prestolonaslednik Vilijam ima od oca, a takođe ukazuje na promene u vojnim ulogama unutar kraljevske porodice.

Predaja vojnog puka

Pre nego što je princ Hari odlučio da se povuče sa službenih dužnosti 2020. godine, očekivalo se da će on preuzeti vođstvo vojnog puka sa kojim je bio u Avganistanu do 2014.

Međutim, sada se ta uloga prenosi na Vilijama, što predstavlja značajan korak u vojnim angažmanima unutar kraljevske porodice.

Poruka o očevom zdravlju

Odluka o odsustvu susreta između kralja Čarlsa i Harija, kao i najava zajedničkog angažmana kralja i Vilijama, nosi sa sobom i bitne poruke.

Imajući u vidu zdravstveno stanje kralja, koji se bori sa rakom, pažljivo planiranje njegovih javnih pojavljivanja postaje još značajnije.

Reakcije i tumačenja

Odsustvo viđanja princa Harija i kralja Čarlsa izazvao je brojne spekulacije i tumačenja u javnosti.

Mnogi smatraju da je ovo jasan znak podele unutar kraljevske porodice, dok drugi ističu da je kraljevska odluka došla kao posledica realnih okolnosti i promena unutar same porodice.

Poruke kroz postupke

Odsustvo susreta Harija i Čarlsa i istovremeno dodeljivanje visokog vojnog priznanja Vilijamu jasno pokazuju dinamiku odnosa unutar kraljevske porodice.

Ovi postupci imaju dublje značenje i posledice, te ih javnost pažljivo prati i tumači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading