DA LI JE IRANSKI PREDSEDNIK ŽIV? Stigle najnovije informacije

Autor:

Svet

19.05.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj spasioca je otišao na mesto gde je došlo do incidenta sa helikopterom predsednika Irana

DA LI JE IRANSKI PREDSEDNIK ŽIV? Stigle najnovije informacije

Foto: Tanjug/Iranian Presidency Office via AP

Iranska državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja.

- Predsednik je dobro - izvestila je novinska agencija Mehr.

Oni su dodali da Raisi putuje automobilom kao deo kolone u Tabriz, glavni grad provincije istočni Azerbejdžan.

Foto: Tanjug/AP

Ebrahim Raisi

 

Iranska državna televizija nedavno je izvestila da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem doživeo teško sletanje, ali bez pružanja detaljnijeg objašnjenja o tome šta se zapravo dogodilo.

Srećom, novinska agencija Mehr brzo je obavestila javnost da je predsednik Raisi dobro, umirujući strahove i brige građana.

Iako su detalji o incidentu i dalje oskudni, važno je napomenuti da je bezbednost predsednika Raisija, kao i svih državnih zvaničnika, od velikog značaja za iransku vladu.

Uzimajući u obzir političku situaciju u regionu, svaki incident koji uključuje visokog državnog zvaničnika pobuđuje pažnju i podstiče pitanja o bezbednosnim merama.

Vest o teškom sletanju helikoptera sa predsednikom izazvala je veliku pažnju javnosti i medija.

Foto: Tanjug/AP

Ebrahim Raisi

 

Brza reakcija novinske agencije Mehr i informacija o dobrobiti predsednika Raisija umirile su strasti, ali su istovremeno pokrenule i različite spekulacije o tome šta se tačno desilo tokom ovog incidenta.

Nakon ovog nezgodnog događaja, predsednik Raisi je, prema izveštaju, nastavio putovanje automobilom kao deo kolone u Tabriz, glavnom gradu provincije istočni Azerbejdžan.

Ova odluka pokazuje njegovu odlučnost da nastavi sa svojim planovima uprkos prethodnom incidentu, ističući njegovu posvećenost obavljanju dužnosti i interakciji sa građanima.

Iako su detalji još uvek nejasni, teško sletanje helikoptera sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem izazvalo je pažnju široke javnosti. U ovakvim situacijama, važno je da se informacije pravovremeno pruže kako bi se umirile potencijalne spekulacije i osigurala stabilnost u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading