MONSTRUOZNO! Učenici petog razreda u školi GUŠILI svoju drugaricu i SVE SNIMALI telefonima! Razlog je JEZIV!

Autor:

Svet

08.05.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava škole je odmah reagovala nakon saznanja o ovom uznemirujućem snimku

MONSTRUOZNO! Učenici petog razreda u školi GUŠILI svoju drugaricu i SVE SNIMALI telefonima! Razlog je JEZIV!

Foto: Shutterstock

U Berlinu je došlo do uznemirujućeg incidenta u kojem su učenici petog razreda osnovne škole gušili svoju drugaricu, snimajući ceo proces telefonom, u okviru bizarnog internet izazova.

Na sreću, devojčicu je na vreme pronašao njen otac i hitno je prevezena u bolnicu gde joj je pružena adekvatna pomoć.

TikTok izazov koji je odneo nekoliko života

Ovaj slučaj je povezan sa popularnim TikTok izazovom u kojem deca guše sebe ili druge, snimajući ceo proces telefonom, sve dok osoba ne izgubi svest.

Ova opasna "šala" već je rezultirala gubitkom nekoliko mladih života, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost među roditeljima i širom zajednicom.

Reakcija škole i autoriteta

Uprava škole je odmah reagovala nakon saznanja o ovom uznemirujućem snimku, te je isti vrlo brzo uklonjen sa društvenih mreža.

Ovaj incident još jednom ističe važnost nadzora nad aktivnostima dece na internetu i potrebu za edukacijom o sigurnom korišćenju društvenih mreža.

Brza reakcija oca i medicinska intervencija

Nakon što je devojčica pala u nesvest, učenici koji su je gušili su se uplašili i pokušali su da joj pruže pomoć, ali bez uspeha.

Srećom, otac devojčice je na vreme reagovao, pozvao policiju i hitnu pomoć, čime je sprečena potencijalno tragična situacija.

Devojčica, na sreću, nije pretrpela trajna fizička i psihička oštećenja.

Ovaj incident je još jedan podsetnik na opasnosti koje vrebaju na internetu i potrebu za proaktivnim delovanjem kako bi se zaštitila deca od potencijalno štetnih izazova i uticaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading