NEOČEKIVANA BLISKOST IZMEĐU KEJT MIDLTON I KRALJA ČARLSA: Ovo je njihova tajna veza!

Autor:

Svet

23.03.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska kraljevska porodica suočava se sa teškim trenucima

NEOČEKIVANA BLISKOST IZMEĐU KEJT MIDLTON I KRALJA ČARLSA: Ovo je njihova tajna veza!

Foto: Tanjug/AP


Britanska kraljevska porodica suočila se sa teškim trenucima kada su vesti o bolesti dvoje istaknutih članova dinastije izašle u javnost. Kejt Midlton i kralj Čarls, koji su veoma bliski, nedavno su podvrgnuti operacijama u istoj londonskoj bolnici, što je izazvalo zabrinutost širom sveta.

Prijateljstvo između Kejt Midlton i kralja Čarlsa

Kejt Midlton i kralj Čarls su ne samo članovi iste porodice, već su i bliski prijatelji. Njihovo prijateljstvo je dodatno naglašeno činjenicom da su se oboje lečili u istoj bolnici sa samo nekoliko dana razmaka. Ovo je pokazatelj dubokog povezivanja između dva istaknuta člana kraljevske porodice.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kejt Midlton

 


Kejt Midlton - nova ćerka kralja Čarlsa

Kejt Midlton je, od trenutka kada je započela romansu sa princem Vilijamom, pokazala poštovanje i naklonost prema kralju Čarlsu. Njen odnos sa budućim svekrom je bio izuzetno srdačan, što se moglo primetiti i u javnim nastupima. Činjenica da je Čarls, tada princ od Velsa, izjavio da je Kejt "ćerka koju nije imao" svedoči o posebnom odnosu između njih.

Veza između Kejt Midlton i kralja Čarlsa

Kralj Čarls je pokazao veliku naklonost prema Kejt i Vilijamu, izražavajući želju za njihovu sreću i uspeh u zajedničkom životu. Ova podrška je dodatno ojačala veze između Kejt i kralja Čarlsa, stvarajući posebnu emotivnu vezu unutar kraljevske porodice.

Foto: Tanjug-AP

Kralj Čarls

 


Uloga Kejt Midlton u porodici

Kejt Midlton nije samo supruga princa Vilijama, već i važan član kraljevske porodice. Njena uloga u porodici je posebno istaknuta kroz situacije poput organizacije rođendanskog portreta kralja Čarlsa za njegov 70. rođendan. Ovo je pokazatelj njenog angažovanja i podrške koju pruža celoj porodici.


Nakon sahrane princa Filipa 2021. godine, Kejt je pokazala svoju emotivnu podršku kralju Čarlsu, stavljajući mu ruku na rame i poljubivši ga u obraz. Ovaj gest svedoči o dubokoj emotivnoj povezanosti između njih, koja prevazilazi formalne odnose unutar kraljevske porodice.


Kroz zajedničke šale i intimne trenutke, Kejt i kralj Čarls su pokazali svoju bliskost i duboku povezanost. Njihova emotivna podrška jedno drugom u teškim trenucima dodatno je naglasila značaj njihovog odnosa unutar kraljevske porodice.

Kejt koja je sa Vilijamom dobila ćerku Šarlot i sinove Džordža i Luja, ima poseban nadimak za Čarla, zove ga "deka", kako je čitač s usana otkrio posmatrajući dvor na samitu G7 u Kornvolu 2021. godine.


(Blic žena)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading