KAKVA SUDBINA ČEKA OSUMNJIČENE ZA TERORISTIČKI NAPAD? Hitno će biti prebačeni u Moskvu!

Autor:

Svet

23.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federalna služba bezbednosti Rusije takođe je saopštila da su osumnjičeni teroristi imali kontakte na ukrajinskoj strani.

KAKVA SUDBINA ČEKA OSUMNJIČENE ZA TERORISTIČKI NAPAD? Hitno će biti prebačeni u Moskvu!

Foto: Tanjug/AP

Prema saopštenju Federalne službe bezbednosti Rusije, teroristi koji su sinoć izveli napad u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi imali su nameru da pređu granicu Rusije i Ukrajine. Nakon hapšenja nedaleko od ukrajinske granice, osumnjičeni se prebacuju u Moskvu radi dalje istrage. Uhapšeno je ukupno 11 osoba, od kojih je četvoro direktno učestvovalo u napadu.

Federalna služba bezbednosti Rusije takođe je saopštila da su osumnjičeni teroristi imali kontakte na ukrajinskoj strani. Ova informacija baca novo svetlo na istragu, ukazujući na moguću povezanost između napadača i osoba ili grupa u Ukrajini.

 

 


Ministarstvo zdravlja objavilo je spisak od 37 osoba koje su stradale u terorističkom napadu u Moskvi. Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag, a spisak žrtava pruža uvid u razmere ovog užasnog događaja.

Ova dešavanja su izazvala šok i zabrinutost širom Rusije i sveta, a istražitelji sada pokušavaju da utvrde motive i pozadinu napada.

 

 

Dalja istraga će možda otkriti nove detalje o planovima terorista i njihovim vezama, a nadležne službe preduzimaju korake kako bi osigurale bezbednost građana i sprečile slične incidente u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading