UKRAJINA IMA NOVOG NACIONALNOG HEROJA! Svi slave ovog SNAJPERISTU: Imao sam doslovno nekoliko sekundi da sve obavim! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.03.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je navodno učinio sa Browning M2 te je u kratkom roku postao nacionalni heroj, o čemu svedoči i niz objava na X-u.

UKRAJINA IMA NOVOG NACIONALNOG HEROJA! Svi slave ovog SNAJPERISTU: Imao sam doslovno nekoliko sekundi da sve obavim! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Ruski napadi na Kijev ne jenjavaju već puna dva dana, a na društvenim mrežama u jeku najžešćeg raketiranja pojavio se snimak ukrajinskih kopnenih snaga koje pucaju na ruske projektile.

Jedan od njih je uspio gotovo nemoguće - oboriti krstareću raketu na noćnom nebu.

To je navodno učinio sa Browning M2 te je u kratkom roku postao nacionalni heroj, o čemu svedoči i niz objava na X-u.



"Sinoć su ukrajinski vojnici raketom oborili ruski krstareći projektil. Naježim se kad ih čujem kako navijaju na krajusnimka. Tokomraketnog napada na Kijev mobilna skupina kopnenih snaga uništila je neprijateljsku krstareću raketu vatrom iz puškom Browning M2. Pravi heroji", piše u jednoj od objava na X-u (bivšem Twitteru).


Ovaj događaj jasno pokazuje hrabrost i odlučnost ukrajinskih vojnika u borbi protiv ruske agresije. Obaranje krstareće rakete vatrom iz puške Browning M2 predstavlja izuzetno hrabar i efikasan čin, koji je izazvao veliko oduševljenje i podršku na društvenim mrežama.
 

 


Ovaj snimak je postao simbol hrabrosti i odlučnosti ukrajinskih vojnika u suočavanju sa ruskom agresijom. Oduševljenje i podrška na društvenim mrežama jasno pokazuju da je ovaj događaj inspirisao ljude širom sveta i pružio ohrabrenje ukrajinskom narodu u ovim teškim trenucima.


Pojedinci i organizacije širom sveta izražavaju podršku Ukrajini i divljenje hrabrosti njenih vojnika. Ovaj događaj je postao simbol otpora i hrabrosti u borbi za slobodu i nezavisnost, te je pokazao da ukrajinski vojnici imaju podršku i divljenje globalne zajednice.


Obaranje ruske krstareće rakete vatrom iz puške Browning M2 predstavlja izuzetan primer hrabrosti i odlučnosti ukrajinskih vojnika u borbi protiv ruske agresije.

 

 

Ovaj događaj je izazvao veliko oduševljenje i podršku na društvenim mrežama, te postao simbol globalne podrške Ukrajini u njenim naporima za očuvanje slobode i nezavisnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading